Isparta'da Böyle Konsept Görmediniz

Casa de Papel...

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2019 13:12
Isparta'da Böyle Konsept Görmediniz

Son yıllarda dünyayı kasıp kavuran İspanyol dizisi La Casa de Papel Isparta’da bir kafeye ilham oldu. Isparta’da ilk kez Cezaevi ve dizi karakterlerinin kostüm konseptiyle hizmet veren Casa de Papel, özellikle gençlerin ilgi odağı olmayı başardı.

Son yıllarda konsept kafe açma oranında dünya devlerini geride bırakan ülkemizde, son dönemlerin popüler sezon dizilerine atıfta bulunan konsept kafeler açılmaya başlandı. Isparta’da da genç girişimci Ömer Günel, dünyayı kasıp kavuran İspanyol dizisi La Casa de Papel konseptinde bir kafeyi Isparta’yla buluşturdu.

Netflix'in lokal bir televizyon kanalına sıkışmışken çekip çıkardığı ve üzerinde ufak bir revizyon gerçekleştirdiği La Casa de Papel dizisi, son ayların en popüler ekran olayı olarak biliniyor.



Böcüzade Parkı karşısında Şubat ayından bu yana hizmet veren Casa de Papel, bir anda özellikle gençlerin ilgi odağı oldu. Dizide yer alan karakterlerinin kostümüyle sizleri karşılayan personel güler yüzlü hizmetiyle de göz dolduruyor.

KAFE İÇERİSİNDE CEZAEVİ DEKORU
Kafe içerisinde demir parmaklıklardan yapılmış bir cezaevi dekoru bölümü bulunuyor. Dizideki karakterlerin çizimlerinin süslediği cezaevinde La Casa de Papel dizisi karakterlerinin tulumlarını giyerek fotoğraf çektirmeyen hemen hemen yok gibi. En eğlenceli bölümü ise elbette tıpkı dizideki gibi maskerin yer alıyor olması.

Kısa süre sonra İspanya Kraliyet Darpanesi’nin yuvarlak para kasasının da dekorlar arasına ekleneceği kafede okeyden tavlaya, kadar bir çok oyun bölümü de mevcut. Zengin mutfağı ve orijinal menüsüyle de konsepti bir tık öteye taşıyor Casa de Papel…



HERYERDE ÇAY İÇEBİLİRSİNİZ
AMA BURADA ‘ÇAY BELLA’ BAŞKA
Örneğin her yerde çay içebilirsiniz; ancak Casa de Papel’de içeceğiniz ‘Çay Bella’nın tadı bambaşka… yoktur ama içinizde çay sevmeyen de varsa Casa de Papel’in kokteyllerini mutlaka denemeniz gerekiyor. Dizi karakterlerinin isimleriyle anılan menide; Berlin, Moscow gibi kokteyllerin yanı sıra Nairobi peynirli gözleme, Monica Patatesli gözleme ve Tokyo kaşarlı gözleme de yiyebilirsiniz.

Haftanın her akşamı farklı müzik gruplarının canlı müzik ziyafetine nargile keyfinizi de eklemek sizin elinizde.

ÖĞRENCİ DOSTU KAFE
Casa de Papel işletmecisi Ömer Günel, “Biz Isparta’da sıra dışı bir şey yapmak istedik. Herkes gibi biz de La Casa de Papel dizisini izledik ve çok beğendik. Buradan ilhamla bu konseptte bir kafe fikri kafamızda oluştu ve kolları sıvadık. Açıkçası kısa sürede bu denli ilgi görmek bizleri çok mutlu etti” dedi.

Isparta’da hizmet sektörünün kalite seviyesini yükseltmesi gerektiğine de dikkat çeken Günel, “Gerçekten insanlar hizmete ve yeniliklere aç. Bu anlamda öğrenci dostu bir işletme olarak bizler hem hizmet kalitemiz hem de fiyat politikamızla bir açığı kapatmak istedik. İnanın buraya Antalya’dan, Bodrum’dan sadece bu konsepti merak edip, fotoğraf çektirmeye gelen konuklarımız oldu. Konseptimizde sürekli yenilenme ve dekor farklılıklarıyla da buraya gelen konuklarımızı şaşırtmaya ve mutlu etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Casa de Papel, Ramazan ayı boyunca sahura kadar hizmet veriyor.



LA CASA DE PAPEL’İN KONUSU
La Casa De Papel dizisi yayınlanmaya başladığı günden itibaren tüm Dünya'da büyük heyecan yaratmayı başarmıştı. Tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, izlemeyenler tarafından da merak ediliyor ve konusu araştırılıyor. Peki, La Casa De Papel dizisinin konusu nedir?
Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler ve para basmaya başlarlar fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.