Isparta'da Eserlerim Var

AK Parti’de beklenmedik bir şekilde liste dışında kalan Genel Sekreter Yardımcısı ve Isparta Milletvekili Mehmet Sait Dilek, dün İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısıyla hem son gelişmeleri değerlendirdi hem de duygularını paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2011 14:16
Isparta'da Eserlerim Var

Çok sayıda partili ile belediye başkanının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Milletvekili Dilek, Isparta halkına ömrü boyunca minnettar kalacağının altını çizdi. Isparta’nın kendisini milletvekili yapmakla en büyük onuru verdiğini söyleyen Dilek, “24 saat boyunca Isparta’nın ve partimin emrinde olacağım. Ankara’daki çevrem ve dostlarımla Isparta’nın emrindeyim. Isparta’nın 5. milletvekili ben olacağım” ifadelerini kullandı.

BAŞBAKAN, ISPARTA’YI GÖZBEBEĞİ GİBİ KORUDU
4 yıl boyunca birlik ve beraberlik içerisinde hizmet üretmeye çalıştığını ifade eden Dilek, Isparta’nın AK Parti’den en çok desteği alan il olduğunu iddia ederek, sözlerini şöyle sürdürdü ...

4 yıl önce başladığımız bu yolda hep sizlerle beraber olduk. Enerji ve gücümüzü hep sizlerden aldık. Isparta için bir şeyler yapmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada çok mutluyum. Ispartamız son 4 senede AK Parti’nin ve Ankara’nın desteğiyle en çok destek alan illerden biri olmuştur. Isparta’yı gözbebeği gibi koruyan Sayın Başbakanımız başta olmak üzere tüm bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Hangi projeyi götürdüysek destekçisi oldular. Ve sonuna kadar bu işin olması için bize yardımcı oldular. Isparta beni hayatım boyunca unutamayacağım onurlandırdı. En büyük şeref bana bahsedildi. O da milletvekili olmaktı. Bu kadar yüce bir görevi bana tevdi ettiği için Isparta halkına minnettarım. Isparta’nın bize gönül bağını ölene kadar unutmayacağım.

BİLGİÇ VE KURT’A TEŞEKKÜR ETTİ
Sayın Başbakanım, bu dönemin başında söylediğini geçen hafta tekrarladı. Siyaset sadece milletvekili olarak yapılmaz, sadece il başkanı olarak yapılmaz, siyaset her noktada yapılır. Ülkeye her noktada hizmet yapılır.

Bizim siyaset felsefemiz milletimize hizmet götürmektir. Bugüne kadar çok güzel şeyler yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. 4 yıl önce de söylemiştik. Bediüzzaman hazretlerinin güzel sözü var; Bizler muhabbet fedaileriyiz, kavgayla geçirecek zamanımız yok. Biz hep bu prensiple çalıştık. 4 yıl çok güzel diyalogla geçti. Süreyya Bey ve Haydar Beye teşekkür ediyorum. Bütün işlerde beraber olduk. Daha önceki il başkanlarımız ve şimdiki il başkanlarımız hep bizimle birlikte hareket ettiler. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları ile diyalog içinde olduk. Bu birliktelik ile güzel sonucu aldık.

KALKINMA AJANSININ MERKEZİ’NİN ISPARTA OLMASI BİZİM ESERİMİZ
‘Bizlerin eseri var mı’ diye düşündüğümüzde  kendi çocuklarımıza sayacağımız eserlerimiz var. Bu AK Parti sayesinde geldi. Hiçbir şey olmasa Kalkınma Ajansı’nın merkezini Isparta’ya getirerek en büyük eseri hediye ettik. Bu bizim eserimizdir. Kalkınma Ajansı bugün neler yapıyor, nasıl hareketlilik sağlıyor. Zaman geçtikçe daha da anlayacağız. Üniversiteyi Türkiye’deki ilk 4 üniversite arasına yerleştirdik. Borçları silindiği gibi en çok büyüyen üniversite oldu. Biz bunu kişilere yapmadık. Orada olan arkadaşlardan dolayı bu hizmeti yapmadık.

ISPARTA’NIN EMRİNDEYİM
Sümerhalı’nın yerini sattırmayıp, bire bir bakanlarla görüşüp Isparta’nın ihtiyacı olan bölge hastanesi için hemşerilerimizin emrine tahsis ettik. İnşallah hastane olacak. Baktığınız zaman her ilçe ve köyde eserlerimiz var. Sizler bizlerden istediniz bize geldiniz, bizler de tamamlamak için koşturduk. Ve en çok hizmeti alan illerden biri olduk. Birçok ilçe, beldede projelerimiz var.

24 SAAT EMRİNİZDEYİM
Siyaset sadece milletvekili olarak yapılmıyor. Sayın Başbakanımızın takdiri ile belki farklı görevde bulunacağız. Ben Genel Sekreter Yardımcısıyım. Ben Isparta’nın ve Ispartalının 24 saat emrindeyim. Milletvekili olayım, olmayalım, Ankara’daki çevrem ve dostlarımla Isparta’nın ve partimin emrindeyim. 24 saat bir şeyler getirmek için uğraşacağız.

ÇOK HOŞ BİR VALİMİZ VAR ARTIK
2 muhalefet parti milletvekiline de teşekkür ediyorum. Sayın Valime teşekkür ediyorum. Çok hoş bir Valimiz var artık. Birlikte güzel çalışma yaptık. Basın camiasına teşekkür ediyorum. Bizim sesimiz oldular. Kısacası muhtarlardan azalara, başkanlardan üyelere, Ispartalı hemşerilerimize bize bu şerefli görevi verdikleri için teşekkür ediyorum.

Ben Isparta 5. milletvekili olarak hizmete devam edeceğim. Çok kıymetli arkadaşlarımız aday. AK Parti adaylarının tümü benden daha değerli. 12 Haziran’ı en güzel şekilde birlikte götüreceğiz.

Milletvekili Dilek’in konuşması sonrasında Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temuçin belediye başkanları adına, İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir de meclis adına Milletvekili Dilek’e hizmetlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.