Isparta’da Geleceğin Doğa’sında Yarınlar Şekilleniyor

Isparta’da Geleceğin Doğa’sında Yarınlar ŞekilleniyorIsparta Doğa Koleji Yeni Genel Müdürü: Durali Sancar

Yayınlanma:
Isparta’da Geleceğin Doğa’sında Yarınlar Şekilleniyor

Konu ile ilgili açıklama yapan Isparta Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Kamil TAMTÜRK şunları söyledi: “Dünya değişiyor, teknoloji değişiyor, yaşamlar değişiyor. Kurulduğu günden beri Doğa Koleji de durmaksızın gelişmekte ve başarılar elde etmektedir. Bugün eğitimin Türkiye’deki lideri olmamızın iki sebebi bulunmaktadır:

Dünya’daki değişime, teknolojiye hızla uyum sağlayabilmemiz ve gelecek vizyonumuzu bugünkü çalışmalarımıza yansıtabilmemizdir. Bu başarıyı, öğrencilerimizi her zaman merkezine aldığımız yenilikçi eğitim anlayışımızla kazandık ve gelecekte de kendimizi sürekli geliştirerek eğitimin lideri olmaya devam edeceğiz. 30 yıldır bu ülkeye hizmet vermiş, geçmişi başarılarla dolu, bir eğitim gönüllüsü olan Durali SANCAR’ı bu göreve getirerek, Geleceğin Doğa’sını bu vizyonla bugünden hazırlıyoruz.”

Isparta Doğa Koleji’nin Genel Müdürü Durali SANCAR ise konuşmasında: “Kamil TAMTÜRK ile Doğa ailesinde birlikte çalışacak olmaktan gurur duyuyorum. Eğitimde fark yaratan içerikleriyle 2002'den bu yana Türkiye'de eğitime yön vererek sektörün lider kurumu olma başarısını gösteren Doğa Koleji ailesinin bir parçası olmak benim için onur vericidir.

Doğa Koleji, 21 yıl boyunca Türk eğitim ve öğretimine sayısız başarılar, ödül ve fark dersleri kazandırmıştır. Bugün, yaparak, yaşayarak, uygulayarak ve yaşam boyu öğrenme ilkesiyle öğrencilerimize okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar hayatlarında başarıları yakalayabilecekleri donanımı sunmaya devam edeceğiz. Geleceğin Doğa’sında yarının mimarları, mühendisleri, doktorları, öğretmenleri, sanatçıları, sporcuları, kısacası yarınları şekillendirecek ve dünyayı değiştirecek nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.