Isparta’da Görülmemiş Etkinlik

Hızırbey Ortaokulu, Kardeş Okul Projesi kapsamında Üç Kardeş Ortaokulu ile birlikte ‘Yöreler kardeş, okullar kardeş’ adlı okul gecesi etkinliği düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2022 11:42
Isparta’da Görülmemiş Etkinlik

Hızırbey Ortaokulu, Kardeş Okul Projesi kapsamında Üç Kardeş Ortaokulu ile birlikte ‘Yöreler kardeş, okullar kardeş’ adlı okul gecesi etkinliği düzenledi.

Isparta’da eşine az rastlanan, geniş kapsamlı düzenlenen gecede ilahiler, semazen gösterileri, türküler, şiirler, halk oyunları, canlandırmalar, atışmalar gibi etkinlikler yapıldı.Kardeş okul proje kapsamında Hızırbey Ortaokulu ile Üçkardeş Ortaokulu’nun “Yöreler kardeş, okullar kardeş” adlı etkinlik Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde dün saat 20.00’de gerçekleştirildi. İki okul proje ile birlikte Isparta’da bir ilke imza attı.

Okul gecesinde ilahiler, semazen gösterisi, türküler, şiirler, halk oyunları, canlandırmalar, atışmalar vb. etkinlikler yer aldı. İki okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri ile misafirlere harika dakikalar yaşatıldı.

Ayrıca iki okul müdürü halk oyunları gösterisiyle geceye renk kattı.Programda emeği geçen herkese teşekkür eden Hızırbey Ortaokulu Müdürü Tevfik Akar, “Bu güzel gecede emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve hep destek tam destek olan velilerimize şahsım ve okulumuz adına teşekkür ediyorum. Programımızın güzel geçmesinde çok büyük emek veren müzisyen arkadaşlarımıza da canı gönülden teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Harika bir ekip harika bir iş çıkardı yine. Bu özel programımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Farklı, farkındalık oluşturan, örnek alınan, güzel ve anlamlı etkinliklerimizi yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.