Isparta’da Güvenlik Ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

Isparta’da güvenlik ve asayiş konularının ele alındığı değerlendirme toplantısı, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici başkanlığında gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Isparta’da Güvenlik Ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya İl Emniyet Müdür yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri ve birim amirleri katıldı. Toplantıda il merkezi ve ilçelerde yürütülen güvenlik ve asayiş çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede; asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar, uyuşturucuyla mücadele faaliyetleri, dolandırıcılık suçlarına karşı yürütülen çalışmalar, okul önleri ve çevrelerinde çocukların güvenliğine yönelik uygulamalar, park ve bahçelerde vatandaşların huzur ve güvenliği için yapılan denetimler ile gürültü kirliliğine neden olan motosikletlere yönelik gerçekleştirilen denetimler ele alındı.

Yetkililer, Isparta’da mevcut huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.