Isparta'da İğrenç Olay

Isparta’da 22 yaşındaki zihinsel engelli kıza cinsel istismarda bulunan 38 yaşındaki Murat Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma:
Isparta'da İğrenç Olay

Isparta’da 6 aydır özel bir rehabilitasyon kurumda şoför olarak çalışan Murat Y. aynı yerde 2 yıl önce çalışan 24 yaşındaki zihinsel engelli H.Y ile sevgili oldu.

H.Y ile defalarca cinsel birliktelik yaşayan Murat Y. kendisini H.Y’nin arkadaşı Zihinsel engelli 22 yaşındaki B.İ ile tanıştırmasını istedi.

Olay günü H.Y B.İ ve Murat Y. önce Gölcük Tabiat Parkı’nı gezdikten sonra Murat Y.’nin evine gitti. Murat Y. zihinsel engelli B.İ’yi kandırarak cinsel ilişkiye girdi.

Kandırdığı zihinsel engelli genç kız B.İ ile cinsel ilişki sırasında Murat Y. sevgilisi H.Y’den hatıra kalmasını gerekçe göstererek ilişkiyi kayda almasını istedi.

Video’nun ortaya çıkmasının ardından Murat Y.’nin cinsel istismarda bulunduğu B.İ ve H.Y’nin ailesi şuç duyurusunda bulundu.

Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Murat Y. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Isparta E Tipi Cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum