Isparta'da Kar ve Tipi Etkili Olacak

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yaptığı son analiz ve tahminleri paylaştı.

Yayınlanma:
Isparta'da Kar ve Tipi Etkili Olacak

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yaptığı son analiz ve tahminleri paylaştı. Buna göre; Salı günü ilk saatlerden itibaren önce güneyden başlayacak fırtına daha sonra poyraz yönünden esmeye başlayacak. Fırtına şeklinde esmesi beklenen poyrazla birlikte yer yer kuvvetli kar yağışı ve tipi bekleniyor.

Isparta Valiliğinden yapılan meteorolojik uyarıda; "Yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemiz 28.03.2023 Salı günü ilk saatlerden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

Soğuk hava, yer yer etkili kar yağışları ile kuvvetli rüzgar ve fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, zirai don, buzlanma ve sağlık sorunları gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalı, meteorolojik rapor ve uyarılar dikkatle takip edilmelidir" görüşlerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.