Isparta’da Kriz Var, Neyi Bekliyorsunuz?

Yalım Halıcı, Şubat ayında ve sonra ki günlerde şehrimizde etkili olan kar yağışı sonrası ortaya çıkan ekonomik tablo sonrası hükümete ateş püskürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2022 13:52
Isparta’da Kriz Var, Neyi Bekliyorsunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Şubat ayında ve sonra ki günlerde şehrimizde etkili olan kar yağışı sonrası ortaya çıkan ekonomik tablo sonrası hükümete ateş püskürdü. Şehir de afet sonrası ekonomik bir kriz oluştuğunu ifade eden Halıcı, ‘AKP’nin Isparta Milletvekilleri daha neyi bekliyorsunuz?’ diye sordu.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Isparta'da yaşanan kar felaketinin hala neden afet ilan edilmediğini anlattı. Halıcı; ‘’Seraların çatısı çöktü, hayvan barınaklarının çatısı çöktü, elektrikli ev aletleri bozuldu, kültür mantarları telef oldu. Halı sahaların çatısı çöktü. Burada bir sürü ekonomik zarar var.

Hem Cumhuriyet Halk Partisi hem İYİ Parti bu konuyu mecliste gündeme getirdi. Bu yasa teklifi geldiğinde, ‘’Isparta afet bölgesi ilan edilsin’’ denildiğinde AKP Isparta milletvekilleri ne oy kullanmış? RED ettiler bu tasarıyı. Neden red ediyorsunuz?’’ dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.