Isparta'da Kumar ve Fuhuş Operasyonu

Isparta il Emniyet Müdürlüğünce il genelinde kumar oynatılan yerler ile fuhuş yapılan yerlere baskın düzenlendi.

Yayınlanma:
Isparta'da Kumar ve Fuhuş Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “12.06.2024 günü faaliyet gösteren bir dernekte yapılan kontrolde kumar oynandığı tespit edilmiş, kumar oynayan 4 şahsa 25.700 TL para cezası uygulanmış, 1 şahsa kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapılmıştır.

5 adrese operasyon yapılarak 13 şahsa fuhuş yapmak suçundan işlem yapılmış, 170.560 TL para cezası uygulanmış, 2 şahsa adli işlem yapılmıştır. Fuhuş yapılan 4 adres ile ilgili İl Sağlık Müdürlüğü- Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu ile yazışma yapılarak fuhuş yapılan adresler 90 gün mühürlenerek kapatılmıştır.

Ayrıca ilimizde faaliyet gösteren 218 işyeri denetlenmiş olup 4 işyerine mevzuata aykırı faaliyet göstermekten işlem yapılmıştır. Denetimlerimiz 7 gün 24 saat esasına göre aralıksız devam etmekte olup karşılaşılan olumsuzluklarda gerekli adli/idari işlemler yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.