Isparta'da Pazar Günü Elektirik Kesintisi Var

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Isparta İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada bazı bölgelerde elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2011 11:41
Isparta'da Pazar Günü Elektirik Kesintisi Var

Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi İl Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, Yusuf Ziya Aktan İndirici Trafo Merkezinde yapılacak olan yeni tesis çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yapılacak.

 

Yapılan açıklamada ise; “23.01.2011 Pazar günü saat: 09:00-17:00 saatleri arasında bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.  Çalışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verilmesi mümkün olabileceğinden abonelerimizin can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle duyurulur”

Kesinti yapılacak semtler ve bölgeler:

 Gülistan, Yedişehitler Mahalleleri, Bağlar, Bahçelievler Mahallelerinin bir kısmı, Çeşme Sokak, İrfan Cami civarı, Emek Taksi, Turan Nakliyat civarı, Eski Hal civarı, 60. Yıl İlköğretim Okulu ve civarı, Ali Haydar İlköğretim Okulu ve civarı, Fevzi Paşa İlköğretim Okulu ve civarı, Milli Piyango Anadolu Meslek Lisesi, Kadıahmetoğulları Şantiyesi, 10.110-113-127 Caddeler, ve 108 Cadde'nin bir kısmı, 11.Yedişehitler İlköğretim okulu ve civarı, 12.107 Cadde ve Yılmazlar Market civarında kesinti yaşanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum