“Isparta’da Seçim Mhp-Ak Parti Arasında”

31 Mart seçimlerinde ulusal basının gözü Isparta’da. Habertürk TV’de konuşan Gazeteci Nasuhi Güngör Isparta’da seçimlerin MHP ile AK Parti arasında kafa kafaya geçtiğini söyledi.

Yayınlanma:
“Isparta’da Seçim Mhp-Ak Parti Arasında”

Habertürk TV’nin en çok izlenen programlarından olan “Türkiye’nin Nabzı” programında Isparta gündeme geldi.

Gazeteci Nasuhi Güngör Isparta’da seçimlerin MHP ile AK Parti arasında kıran kırana geçtiğini söyleyerek; “Seçim bu iki parti arasında kafa kafaya geçiyor” dedi.

Programda ayrıca; Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın'ın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e verdiği karne notu da geniş yankı buldu.

Günaydın'ın Başdeğirmen'e verdiği karne notu, Isparta'nın belediye hizmetlerine yönelik bir performans değerlendirmesi olarak dikkat çekti.

Fevzi Çakır'ın programında konuşan Habertürk TV yorumcusu Nasuhi Güngör, Günaydın'ın Başdeğirmen'e verdiği karne notunu önemli bir eleştiri olarak değerlendirdi. Güngör, Günaydın'ın performans değerlendirmesinin, seçimler öncesinde belediye başkan adayları arasındaki rekabetin bir parçası olduğunu belirtti. Aynı zamanda Güngör, bu tür değerlendirmelerin demokratik süreçte önemli bir rol oynadığını ve seçmenlere bilinçli bir tercih yapma imkanı sağladığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.