Isparta'da Zor Gece

Ağaçlar Devriliyor... Çatılar Uçuyor... İşyerinin camları patladı: 4 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2020 22:01
Isparta'da Zor Gece

Isparta’da sabah saatlerinden başlayan ve her geçen an şiddetini artıran rüzgar ve fırtına nedeniyle bazı yerlerde ağaçlar devriliyor, çatı parçaları uçuyor.

DIŞARI ÇIKACAK OLANLAR DİKKAT!
Isparta’da etkisini artıran şiddetli fırtına nedeni ile insanlar sokakta yürümekte zorlanırken, İstanbul caddesinde trafiğin açık olduğu bir bölgede ağaç yolun ortasına devrildi.

Yaşanan olayda yaralanan olmadı. Öte yandan bazı mahalle ve sokaklarda fırtına nedeniyle evlerin çatısından kopan parçalar yola ve çevredeki araçlara maddi hasar verdi.

Isparta’da etkili olan kuvvetli rüzgar SDÜ Doğu Kampusünde bulunan Orman Fakültesi binasının çatısından uçan parçalar öğretim görevlisinin aracına düştü.

Araçta maddi hasar oluşurken, çatının uçtuğu anda altında kimsenin olmaması olası bir yaralanmayı önledi.

Öte yandan Centrum Garden AVM'de de bir işletmenin yan cephesi şiddetli rüzgara dayanamayarak hasar gördü. İşletmenin camları rüzgar sebebiyle patladı. Patlama sonrası 4 kişi yaralandı...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.