Isparta'dan AK Partiye 60 Bini Aşkın Üye Kayıt Oldu

Isparta'dan AK Partiye 60 Bini Aşkın Üye Kayıt Oldu

Yayınlanma:
Isparta'dan AK Partiye 60 Bini Aşkın Üye Kayıt Oldu

AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, yıl boyunca her kademeden teşkilat mensupları ve milletvekilleri ile birlikte gerçekleştirdikleri saha çalışmaları sayesinde Isparta'lı Hemşehrileriz ile iç içe olarak şehrin talep ve isteklerini karşılamaya, halkla iç içe bir yönetim ve hizmet anlayışı sergilemeye çalıştıklarını belirtti.

Başkan Zabun, halkın AK Parti Hükümetleri döneminde yapılan hizmetler ve hayatın her alanında atılan reformist adımlara karşı güvenini her dönemde arttırarak gösterdiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıllık kazanımları taçlandırdığı Türkiye Yüzyılı vizyonumuza aziz milletimiz açık desteğini Isparta'mıza ve ülkemiz genelinde çalışmalarımıza karşı güveni ve teveccühü ile gösteriyor.

Isparta'mıza ve ülkemizin genelinde büyüyen ailemizle, aziz milletimizin ferasetli duruşu ile Türkiye kutlu yürüyüşünü sürdürecektir. Her alanda dünyaya örnek, söz sahibi, dünya genelinde gündemi belirleyen bir Türkiye hedefimiz yolunda bizlerle yürüyen dava arkadaşlarıma ve güvenleri ile en büyük destekçimiz olan aziz milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.