Isparta'dan Binlerce EYT'li Ankara Yolcusu

Isparta'dan Binlerce EYT'li Ankara Yolcusu

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 18:55
Isparta'dan Binlerce EYT'li Ankara Yolcusu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (ETY), 10 Şubat’ta Ankara’da yapılacak büyük miting için hazırlıklara başladı. Bir çığ gibi büyüyen ve emeklilik şartlarında yasal düzenleme yapılmasını isteyen yaşa takılanların bu mitingine Isparta’dan da binlerce kişi katılacak.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, yasal düzenleme yapılmadığı takdirde büyük hak kayıplarına uğrayacak. Ülke genelinde yaklaşık 6.5 milyon, Isparta’da da yaklaşık 10 bin kişi aynı sorunu yaşıyor. Genel merkezi İstanbul’da bulunan ve emeklilikte yaşa takılanların yer aldığı derneğin Isparta Şubesi, geçtiğimiz Pazar günü geniş kapsamlı şekilde Isparta ve Burdur’da toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan EYT Isparta Şube Başkanı Bahri Yüceer, emeklilikte yaşa takılanların kimler olduğunu ve ne istediği anlattı. Yüceer ayrıca, 10 Şubat’ta Ankara’da yapılacak mititinge katılım çağrısı yaptı. Toplantıya katılanlar, topyekün Ankara’da olma sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.