Isparta'lı İşadamlarından Güzel Yatırım

Isparta'lı İşadamlarından Güzel Yatırım

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2019 09:45
Isparta'lı İşadamlarından Güzel Yatırım

Ispartalı işadamları Ramazan Kotanak ve Önder Özbey Antalya-Isparta karayolu üzerinde Park Rose Dinlenme Tesisleri'ni, farklı konsepti, lezzetli yemekleri ve doğayla başbaşa kalmanızı sağlayacak özel oturma alanları ile hizmete açtı.

Özellikle Antalya’ya doğru giderken, uzun yolculukların ardından dinlenmek isteyenleri misafir etmeyi amaçlayan tesiste, dikkat çeken en önemli özelliklerden biri yemek çeşitleri ve sunum şekilleri…

Kendinizi farklı hissedeceğiniz tesiste market bölümünün yanısıra, Mona Roza marka gül kozmetik ürünlerinin tüm çeşitlerini de bulabileceksiniz.

Her an inceleyebileceğiniz mutfağıyla temizlik ve hijyene çok dikkat eden Park Rose Dinlenme Tesisleri’nde günün her saaati yemek yiyebilir, üzerine kahve veya çayınızı keyifle yudumlayabilirsiniz.

Doğayla başbaşa, yeşillikler arasında bulunan Park Rose Dinlenme Tesisleri’ne vakit geçirmek artık daha huzurlu ve tüm yol yorgunluğunuzu alacak cinsten.

Lokantasında bulunan yemeklerin lezzetleri de sizin Ramazan ayında iftar ve sahurlarınızda keyif almanızı sağlayacak bir başka etken olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.