Ispartalı Oyuncudan ‘Hermon Dağı’ Filmi

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Kuruluş Osman’da ki rolüyle Isparta’yı da temsil eden oyuncu Bilal Emre Karakaş, Youtube üzerinden Hermon Dağı isimli dizi çekmeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2022 11:55
Ispartalı Oyuncudan ‘Hermon Dağı’ Filmi

 

Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden olan Kuruluş Osman’da ki rolüyle  Isparta’yı da temsil eden oyuncu Bilal Emre Karakaş, Youtube üzerinden Hermon Dağı isimli dizi çekmeye başladı. Filmin başrol oyuncusu da Karakaş oldu.

Isparta’nın genç yeteneklerinden Bilal Emre Karakaş filmi hakkında şu bilgiyi verdi: “Uzun soluklu bir proje olacak. Dizimiz 2. ve 3. bölümünden sonra asıl konusu olan gerilim ve korku temasını seyirciye hissettirecek . Birinci bölüm herkesin anlaması için olabildiğince sade oluşturuldu. İkinci bölüm çok daha farklı olacak 3. bölümünde gerilim artık en üst dereceye çıkacak” dedi.

Dizinin ismi ve ana konusu ikinci bölümde nereden geldiği seyirci ile buluşacak diyen Bilal Emre Karakaş: “Isparta’yı kuruluş Osman’da temsil ediyorum, çok mutluyum. Isparta dizi konusunda daha iyi yerlere gelmelidir. Yapacağımız bu proje ile Isparta’yı tanıtmayı da hedefliyoruz.  Dizimizde gerilim, korku ve bilim kurguyu harmanlayıp en iyi şekilde sunmak istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.