Isparta’mıza Yenilikler Kazandırmalıyız

Isparta’mıza Yenilikler Kazandırmalıyız

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2019 17:16
Isparta’mıza Yenilikler Kazandırmalıyız

AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Meclisi’nin dünkü oturumunu ziyaret ederek, meclis üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Milletvekili Gökgöz, “Dün dünde kaldı. Artık Isparta’mıza yeni şeyler kazandırmamız lazım” dedi.

Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Meclisini ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Gökgöz, “10 Yıl önce bende bu sıralarda oturuyordum ve meclis üyesi olarak Isparta’ya hizmet etmeye çalışıyordum” dedi.

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve seçilen başta Belediye Başkanı ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen olmak üzere tüm Meclis üyelerine hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Gökgöz, gerçekleştirilen Belediye Meclisi Eylül ayı son toplantısında meclisi ziyaret etti. Ziyaretinde tüm meclis üyeleriyle tek tek tokalaşan Milletvekili Gökgöz, kürsüye çıkarak bir konuşma yaptı.

Milletvekili Gökgöz konuşmasında; “Siyasi ayırım yapmadan Isparta’ya güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. 10 yıl önce bende sizin bulunduğunuz yerde bulundum. Asıl olan zaten hoş bir seda bırakabiliyorsak gökkubbe altında, ne mutlu bizlere. Ki bizlerde bugün kullandığımız, iftiharla sunduğumuz Şehir Hastanesini bu meclis sıralarından çıkardık, Barida oteli yine bu meclis sıralarından çıktı. Biz bir şeyler sunma adına Isparta’nın güzellikleri adına, güzelliklerine güzellikler katabilme adına burada bir görev ifa ettik” dedi.

Gökgöz, “31 Mart seçimlerinde de milletimizin tercihi ile belediye başkanımızı ve belediye meclis üyelerimizi aziz milletimiz belirledi milletimizin tercihi en önemli tercihtir başımızın üstünde de yeri vardır. Dolayısıyla 31 Mart akşamında bütün iradesini sandığa yansıtan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sizler adına da buradaki 31 belediye meclis üyemize de hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Güzel Isparta’mıza daha iyi hizmetleri kata bilme adına heyecanınızı azminizi yakinen izliyorum. 5. ayına girmiş olan belediyemizin de inşallah Isparta halkına daha güzel hizmetler verme adına eminiz. Allahın izniyle Millet bahçemizi, kent meydanımızı inşallah bu belediye meclisinde bu dönem içerisinde hep beraberce Isparta’mıza yeni bir ivme yeni bir aşk, yeni bir heyecan katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Aziz milletimize bu vermiş olduğumuz sözler, sahadaki ifade ettiğimiz ne varsa artık Isparta’mıza katma adına ben hep şunu söylüyorum; dün dünde kaldı cancağızım artık Isparta’mıza yeni şeyler kazandırmak lazım diyorum. Ben seçilen belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza tekrar hayırlara vesile olmasını cenab-ı haktan niyaz ediyorum hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, konuşmasının ardından meclisten ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum