Isparta'nın Devlet Kazancı Kutsaldır

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta'nın devlet kazancını kutsal hale getirdiğini bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2011 16:48
Isparta'nın Devlet Kazancı Kutsaldır

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Isparta'nın devlet kazancını kutsal hale getirdiğini bildirdi.
    
Defterdar Vekili İzzet Öztürk ve Vergi Dairesi çalışanları Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, ardından Vali Memduh Oğuz'u ziyaret etti.
    
Vali Oğuz, ziyarette yaptığı konuşmada, Isparta'da mükelleflerin 350 milyon TL vergi ödediğini belirtti. Vergisini ödeyen vatandaşlara teşekkür eden Oğuz, ''Devlet kazancını kutsal hale getiren Isparta ile karşı karşıyayız'' dedi.
    
Oğuz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yatırımlarından Isparta'nın istenilen ölçüde yararlanabildiğini aktardı. Isparta'da kazanıp başka yerlerde vergi ödeyenlerin olduğunu da kaydeden Oğuz, ''Isparta'yı bir derece daha ileri götürelim ve ekonomisi 10 kat daha büyüsün'' dedi.
    
Defterdar Vekili İzzet Öztürk de, 2009 sonu itibariyle 394 milyon olan tahakkukun geçen yıl 478 milyon TL'ye, tahsilatın ise 298 milyondan 344 milyon TL'ye yükseldiğini bildirdi. Öztürk, 2010 yılında önceki yıla oranla tahsilatta yüzde 72.15, tahakkukta ise yüzde 21.20 oranında artış sağlandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.