Isparta’nın Gururu Oldular

CHOCOVIA Chicago/ABD'de düzenlenen “PLMA's 2023 Private Label Trade Show” Fuarında yerini aldı.

Yayınlanma:
Isparta’nın Gururu Oldular

Isparta’da 1991 yılında kurulan ve 2010 yılında CHOCOVIA markası ile çikolata üretmeye başlayan Beşler Kuruyemiş 12-14 Kasım 2023 tarihleri arasında Chicago/ABD'de düzenlenen “PLMA's 2023 Private Label Trade Show” Fuarında yerini aldı.

Firma sahiplerinden İlhan - Cengiz KORKMAZ kardeşler fuarda ABD market zincirleriyle çalışmalarını genişletmeye devam ediyor.

2222.jpg

ISPARTA’NIN GURURU OLDULAR

Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesinde yer alan BRC Gıda sertifikalı fabrika 9.000 m² kapalı alan ve 15.000 m² açık alanda yaklaşık 350 personel ile imalat yapıyor. Firma imalatının % 70’ini ihracat ürünü olarak yurtdışına gönderiliyor.

Ayrıca Chocovia markasıyla kısa süre içerisinde 30 ülkeye ihracat yaparak Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından ihracat 1.lik ödülleri aldı.

FUAR HAKKINDA

PLMA, üye şirketlerin ABD ve Kanada'daki perakendecilerle tanışmasına yardımcı olmak için her Kasım ayında Chicago'da ABD Özel Markalı Ticaret Fuarı'nı düzenliyor. Tüm büyük süpermarketlerden, süper merkezlerden, ilaç zincirlerinden, toplu satış mağazalarından, çevrimiçi perakendecilerden, ithalatçılardan, ihracatçılardan, toptancılardan ve hatta askeri borsalardan alıcılar katılıyor.

55'ten fazla ülkeden 1.500'den fazla şirket ürünlerini sergiliyor.

9999.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum