Isparta’nın ‘İhracat Yıldızları’ Ödüllerini Alacak

Isparta’nın ‘İhracat Yıldızları’ Ödüllerini Alacak

Yayınlanma:
Isparta’nın ‘İhracat Yıldızları’ Ödüllerini Alacak

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin her yıl düzenlediği ve ‘Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni’ yarın Antalya Akra Otel’de gerçekleştirilecek. ITSO Başkan Vekili Mustafa Tutar, söz konusu törende Isparta’dan da ödül alacak firmaların bulunduğunu bildirdi.

Bazı Akdeniz Bölgesini, diğer bir deyişle Antalya, Isparta ve Burdur illerini kapsayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği, her yıl olduğu gibi bu yılda ‘Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni’ni gerçekleştirecek. Söz konusu tören; 13 Mart 2019 Çarşamba günü (yarın) Antalya Şirinyalı Mahallesi Lara Caddesi 24 Muratpaşa adresindeki Akra Otel Side Toplantı Salonunda yapılacak. Saat 18.00’de Gala Yemeği ile başlayacak program ödül töreni ile sona erecek.

BAHAR; “BÖLGE EKONOMİMİZ
HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR”
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bahar, Isparta’daki tüm firmalara gönderdiği davette; “Her geçen gün daha da büyüyen bölge ekonomimizin en önemli dinamiklerinden olan Birliğimiz üyelerini ihracatta sağladıkları başarılar dolayısıyla ödüllendirmek amacıyla 13 Mart 2019 tarihinde İhracat Ödül Törenimizi gerçekleştireceğiz. Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz ve İhracat Ailesinin bir araya geleceği 2018 yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Törenine katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır” dedi.

TUTAR; “ISPARTA’DAN BU YILDA
ÖDÜL ALACAK FİRMALARIMIZ VAR”
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Mustafa Tutar, Söz konusu kuruluşun düzenlemiş olduğu törende geçen yıl 39 firmanın ödül aldığını belirterek, bu yıl da ödül alacak firmaların bulunduğunu ancak, gerek ödül alacak firma sayısının gerekse ödül alacak firmaların isimlerinin söz konusu törende kamuoyuna açıklanacağını belirterek, söz konusu törene Vali Ömer Seymenoğlu ile kendisinin de katılacağını vurgulayıp ödül almaya hak kazanan firmalara Isparta ihracatına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

GEÇEN YIL ÖDÜL ALAN
FİRMALARIN ALANLARI
Bilindiği gibi; geçen yıl 4 Nisan 2018 tarihinde düzenlenen törende; Isparta’dan Ağaç ve Mamulleri Orman Ürünleri Sektöründe 9, Yaş Sebze Meyve Sektöründe 9, Kimyevi Maddeler Mamulleri sektöründe 4, Meyve Sebze Mamulleri Sektöründe 4, İklimlendirme ve makine Sanayi Sektöründe 4, Tekstil ve Hammaddeleri sektöründe Su ürünleri alanında 3, Makine ve Aksamları Sektöründe 2, Hububat Bakliyat ve Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektöründe 2, Maden ve Metaller sektöründe 1, Savunma ve Hayvancılık Sanayi Sektöründe 1, olmak üzere toplam 39 firmanın sahibi veya yetkilisi ödüllerini almıştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.