Isparta'nın İşsizlik Oranı Açıklandı

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, kentte yaşa göre işsizlik verilerini açıkladı.

Yayınlanma:
Isparta'nın İşsizlik Oranı Açıklandı

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, kentte yaşa göre işsizlik verilerini açıkladı. Kentte en fazla işsizlik yaşının 20 ila 24 yaş arasında olduğunu belirten İl Müdürü Höke, kentte 18 ila 29 yaş arasındaki genç işsizlik oranını da yüzde 58 olarak açıkladı.

Ülke genelinde işsizlik oranının azaltılması noktasında her ne kadar istihdam olanakları sağlansa da işsizlik verileri son yıllarda 10,7 seviyelerinde.Bu durum Isparta'daki işsizlik oranlarına da yansıyor. Kentte son açıklanan rakamlara göre sadece İŞKUR'a kayıtlı 20 bin 207 işsiz bulunuyor.

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Höke, kentte yaşa göre işsizlik oranlarını açıkladı. İl Müdürü Höke, Isparta'da en fazla 20 ila 24 yaş arasında kayıtlı işsiz vatandaşın olduğunu söyledi. İl Müdürü Höke ayrıca kentte 18 ila 29 yaş arasındaki genç işsizlik oranını da yüzde 58 olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.