Isparta'nın Korkulu Rüyası: Elektrik

Isparta’da birçok mahallede akşam saatlerinde yine elektrik kesintisi meydana geldi.

Yayınlanma:
Isparta'nın Korkulu Rüyası: Elektrik

Isparta’da birçok mahallede akşam saatlerinde yine elektrik kesintisi meydana geldi. Aboneler isyan etti.

Kışın gelmesiyle birlikte elektrik kesintileri de artmaya başladı. Diğer yandan ise aninden gidip-gelen elektrikler yüzünden aboneler büyük tedirgin ediyor. Özellikle esnaflar işyerlerinde bulunan cihazlarının hasar görmesinden korkuyor.Isparta’da elektrik çilesi bitmiyor. Bugün yine elektrikler aniden gitti.

Geçen kış ayında başlayan elektrik eziyeti 2022 yılının kabusu oldu. Hemen hemen her gün bir çok bölgede ansızın elektrik kesintileri meydana geliyor.Bugün akşam saatlerinde de kent merkezi başta olmak üzere birçok mahallede elektrikler kesildi. Yaklaşık 1 saat elektrikler gitti. Öte yandan elektriklerin sürekli gidip-gelmesi de büyük panik yaratıyor.

Enerji kesintisinin anlık gidip ve gelmesi özellikle elektronik eşyalara büyük zarar vereceğinden dolayı esnaflar bir çare bulunmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum