"Isparta’nın Sesi Olacağız"

Isparta Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Demirel, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Yayınlanma:
"Isparta’nın Sesi Olacağız"

Isparta Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Demirel, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı.

Demirel, “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in ardında saf tutup, canımdan çok sevdiğim Türkiye’m ve Isparta’m için yeni bir adım atıyorum. Isparta Milletvekilliği aday adaylığımı huzurlarınızda ilan ediyorum. Ülkeme ve Isparta’mıza borcumu ödemeye talibim” dedi.

Isparta Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nevzat Demirel, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısında açıkladı. Parti binasında düzenlenen basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Börekçi ve partililer katıldı.

Yoğun katılımın olduğu basın açıklamasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Aday Adayı Nevzat Demirel, “Değerli İl Başkanım, İlçe Başkanım, Partimizin değerli mensupları,

Çok kıymetli dostlarım ve basınımızın mümtaz temsilcileri,

Hanımefendiler, Beyefendiler…

Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyor, muhabbetle kucaklıyorum…

Kıymetli kardeşlerim ve değerli yol arkadaşlarım;

Geçtiğimiz ay tüm ülkemizi derinden yaralayan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Hepimizin canını, yüreğini yakan bu deprem ve ardından geçtiğimiz günlerde yaşadığımız sel felaketi ile çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah’tan bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ederim. Yaraları birlikte sararak, bu zor günleri yine birlikte aşacağımızdan hiç endişem yoktur.

Değerli dostlarım;

Son yıllarda ülkemizin içine düştüğü sıkıntılı tablo da işsizler ordusu almış başını gitmiş, işçi, emekli ve memur açlık sınırının altına yaşamaya mahkum edilmiş, binlerce esnaf siftahsız dükkan kapatmaktan usanmış ve tezgahını bırakmak zorunda kalmıştır. Çiftçi mazotunu alamamakta, bahçesine gübre atamamaktadır.

Ülkemizde adalet, ekonomi, eğitim, sağlık ve tarım alanlarında ciddi sıkıntılar baş göstermektedir. 20 yıldır iktidarda olan AKP, bu konularda adım atmaktan uzak görünmektedir. Halktan uzak, saraylarda yaşayanların bu konularda halkın sorunlarını çözmesini beklemek ve istedikleri son bir fırsatı daha onlara vermek ülkemizin geleceğine ciddi bir darbe vuracaktır.

“ELMA YETİŞTİRİCİLERİMİZ ÖKSÜZ KALMIŞTIR”

Sevgili hemşehrilerim;

Isparta’ya geldiğimizde; 20 yıldır yüzlerce insanının hayatını kaybettiği, binlerce insanın yaralandığı Dereboğazı yolu yapılamamıştır. Konya ve Burdur bölünmüş yol projeleri tamamlanamamıştır. Her seçim döneminde bu yolların duble olacağını söyleyenler, bu konuda bir adım dahi atmamıştır. Tarım kenti olan Isparta’da çiftçilerimize elle tutulur bir destek sağlanamamıştır. Gülçiçeği üreticimizin kazançları ellerindeki dikenleri çıkartmaya yetmemiştir. Elma yetiştiricilerimiz öksüz kalmıştır. Çiftçimiz adeta kendi kaderiyle baş başa bırakılmıştır. Sadece çiftçilerimiz değil, Isparta’nın neresine giderseniz gidin vatandaşlarımız, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız yarınlara güvenle bakamıyor, hayaller kuramıyor.

“ÜLKEME VE ISPARTA’MIZA BORCUMU ÖDEMEYE TALİBİM”

Partimizin değerli mensupları;

Biz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde ülkemizin ve Isparta’mızın daha iyi yönetilebileceği iddiasındayız. Eleştirdiğin bir işe talip olacaksın! Evlatlarımıza, torunlarımıza, gelecekleri için güzel hayaller kuracakları bir Türkiye ve Isparta bırakabilmek umuduyla; bana her imkanı sunan ülkeme, Isparta’mıza ve onun asıl sahibi aziz milletime layık olmak istiyorum. Bu fikirlerle, bugün yeni bir yola çıkıyorum. Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in ardında saf tutup, canımdan çok sevdiğim Türkiye’m ve Isparta’m için yeni bir adım atıyorum. Isparta Milletvekilliği aday adaylığımı huzurlarınızda ilan ediyorum. Ülkeme ve Isparta’mıza borcumu ödemeye talibim.

Çok değerli hemşehrilerim;

“İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR”

Meral Akşener, nasıl Türkiye’nin sesi olduysa; Nevzat Demirel’de Isparta’nın sesi olacak. İYİ Parti, nasıl Türkiye’ye umut olduysa; Nevzat Demirel’de Isparta’nın umudunu, sesini meclise taşıyacak. Bu memleketin taşını, toprağını çiğnemiş; ekmeğini yemiş; memleket meselelerini dert edinmiş bir kardeşiniz, abiniz, arkadaşınız olarak diyorum ki; İnanmak başarmanın yarısıdır.

Dürüst ve çok çalışacağımızın sözünü veriyorum. Şeffaf olacağımın sözünü veriyorum. Kapımın ve telefonlarımın herkese açık olacağının sözünü veriyorum. “Bizim siyasetimiz önce Millet önce Memleket siyasetidir” sözleriyle çıktığımız bu yolda bize destek olan tüm hemşerilerime, dava arkadaşlarıma, çok kıymetli dostlarıma teşekkür ediyorum.

Allah bizleri utandırmasın. Allah, ülkemizi ve milletimizi koruyup kollasın. Yolumuz da bahtımız da açık olsun… İnşallah birlikte kazanacağız, tarih yazacağız… Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun…”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.