Isparta’nın Ticaretine Birlikte Yön Vereceğiz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Metin Çelik; Isparta’nın Ticaretine Birlikte Yön Vereceğiz

Yayınlanma:
Isparta’nın Ticaretine Birlikte Yön Vereceğiz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Metin Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Oldukça verimli geçen ziyaretlerde, üyelerin sorunları ele alındı, görüş alışverişinde bulunuldu.

Isparta’nın ticaretini ve sanayisini daha üst seviyeye çıkarmak için ITSO’ya aday olan iş insanı Metin Çelik, ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent’te sivil toplum örgütleri ile bir araya gelindi. Ayrıca ilçelerdeki esnafı da ziyaret eden Çelik ve ekibi tarafsız, herkese eşit mesafede yaklaşıp görüş alışverişinde bulundu.

Yaptığı tüm ziyaretlerde birlik beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Çelik, “Ekibimizle birlikte Isparta’nın ticaretine yön verecek projelerimizi uygulamak istiyoruz. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Ticaret ve Sanayi Odamız, şehrin ekonomisine yön veren çok değerli iş insanlarının bulunduğu güçlü bir kuruluş. Bizler bu önemli kuruluşta görev alabilirsek, fedakarlıkla ve özveriyle Isparta’mıza hizmet etmek istiyoruz. Bütün üyelerimiz bizim için çok kıymetli. Çünkü hepimizin gayesi memleketimizi daha üst seviyelere çıkarmak, ticaretine ve ekonomisine değer katmak. Bunu yaparken de hep birlikte, ortak kararlar almalıyız. Bugün seçilmek için sahadayız, yarın seçildiğimizde de yeni fikirler ve projeler için sahada olacağız.” dedi.

Yaptığı ziyaretlerinde projelerini anlatan ve Isparta’ya hizmetkar olabilmek adına yola çıktıklarını söyleyen Çelik, makamların gelip geçici olduğunu belirterek, “Bizim için önemli olan şehrimize bırakacağımız eserlerdir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.