Ispartaspor Deplasmanda Bir İlk Peşinde

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, bu hafta 24 Erzincanspor deplasmanına konuk oluyor.

Yayınlanma:
Ispartaspor Deplasmanda Bir İlk Peşinde

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Isparta 32 Spor, bu hafta 24 Erzincanspor deplasmanına konuk oluyor. Karşılaşma 11 Mart Cumartesi Günü saat:14.00'da Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanacak.

Isparta32, evinde oynadığı maçlarda mağlup olmayan tek takım olan Erzincanspor karşısında 3 puan için sahaya çıkacak.

Isparta 32 Spor geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde İnegölspor ile karşı karşıya gelmiş ve maçtan 1 puanla ile ayrılmıştı. 24. haftaya 30 puan ile giren yeşil-pembeliler bu hafta ise 24 Erzincaspor deplasmanına mutlak 3 puan parolası ile çıkıyor.

Ligde son 4 karşılaşmasından 2 galibiyet ve 2 beraberlik ile ayrılan Isparta 32 Spor'un liderle arasındaki puan farkı ise 14 oldu. Lider Çorum FK'nın 44 puanı bulunurken, Isparta 32 Spor'un ise puanı 30 oldu.
Öte yandan Teknik Direktör Hakan Yılmaz, bir maç önceki kural dışı hareketleri nedeniyle TFF Tahkim Kurulu'nun kararı ile bir maç cezalandırılmıştı. Bu sebepten ötürü Teknik Direktör Hakan Yılmaz 24 Erzincaspor karşılaşmasını tribünden takip edecek. Takımın başında ise yardımcısı olacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.