Ispartaspor Derbi Niteliğinde Maça Çıkıyor

27 Kasım Pazar Günü Isparta Atatürk Stadında Ispartaspor ile Afyonspor arasında olan derbi niteliğinde bir maç oynanacak.

Yayınlanma:
Ispartaspor Derbi Niteliğinde Maça Çıkıyor

27 Kasım Pazar Günü Isparta Atatürk Stadında Ispartaspor ile Afyonspor arasında olan derbi niteliğinde bir maç oynanacak. Maçı İstanbul Bölgesi B klasman Hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu yönetecek.2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 27 Kasım Pazar günü 3 puandan daha öte anlam taşıyan bir maça çıkacak.

Yeşil – Pembeli ekip, yarın kendi saha ve seyircisi önünde yıllarca büyük rekabet yaşadığı ezeli rakibi komşu il takımı Afyonspor ile karşılaşacak. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve bu maçı beklemeye başladı.

MAÇIN 4. HAKEMİ NESLİHAN MURATDAĞI

Kazanan takımın puan cetvelinde üst sıralara doğru çıkışa geçeceği karşılaşmada yarın Ispartaspor ile Afyonspor karşı karşıya gelecek.

Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan bu kritik randevuda İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemlerinden Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak. Hakem Uğurlu’nun Yardımcılıklarını Sinan Bilen ve Çağrı Yıldırım yapacak.

TFF Merkez Hakem Kurulu bu maça dördüncü hakem olarak ise bir bayan hakemi Neslihan Muratdağı’nı görevlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.