Ispartaspor Eski Başkanı İsmail Çalışkan Tutuklandı

Çek, senet, vergi borcu yüzünden cezaevinde yatan kişilerin sahte belgelerle tahliye edilmesini sağladığı ileri sürülen Ispartaspor eski Başkanı İsmail Çalışkan tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2011 18:45
Ispartaspor Eski Başkanı İsmail Çalışkan Tutuklandı

Maliye'den çaldıkları bilgisayar programı sayesinde Antalya'da açtıkları ofiste çek, senet, vergi borcu yüzünden cezaevinde yatan kişilerin sahte belgelerle tahliye edilmesini sağladığı ileri sürülen 18 kişiden 12'si tutuklandı.

Maliye'ye olan borcun yüzde 30'u karşılığında sahte belgelerle 28 tutuklunun tahliyesinin yaptırıldığını belirleyen polis, Adana, Batman, İstanbul, Kocaeli, Hatay, Ankara, Isparta, Giresun, İzmir, Antalya ve Antalya'nın Alanya ve Korkuteli ilçelerindeki çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda biri kadın avukat, 18 kişi gözaltına alındı.

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak', 'Örgüt faaliyetleri kapsamında resmi evrakta sahtecilik' ve 'Vergi Usul Kanununa muhalefet' suçlamalarıyla mahkemeye çıkartılan şüpheliler arasında yer alan Ispartaspor eski Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan da tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum