Ispartaspor Fire Vermek İstemiyor

Ispartaspor Fire Vermek İstemiyor:Fethiyespor İle Çıkış Arayacağız

Yayınlanma:
Ispartaspor Fire Vermek İstemiyor

Isparta 32 Spor, dün deplasmanda karşı karşıya geldiği 24 Erzincanspor’a 3-0 yenildi. Bir önceki haftada evinde Etimesgutspor’a yenilen pembe-yeşilliler, liderin 3 haftadır berabere kaldığı grupta büyük bir avantajı kaçırdı. 2 maçta alınacak 6 puan ile lider olma fırsatını kaçıran Isparta 32 Spor, ilk yarının bitimine sayılı hafta kala artık fire vermek istemiyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta 32 Spor, son 2 haftayı mağlup kapattı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda hanesine puan yazdıramayan pembe-yeşilliler haftayı 27 puanla 4. Sırada kapadı. Lider Amedspor 32 puanla birinciliğini sürdürürken, 31 puanla Kastamonuspor ve 3. Sırada 29 puanla Iğdır FK’ yer aldı.

FETHİYESPOR İLE ÇIKIŞ ARAYACAĞIZ

Isparta 32 Spor önümüzdeki hafta ise 02 Aralık Günü kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’u ağırlayacak. 2 haftalık mağlubiyetin ardından futbolcular mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak. Alınacak 3 puanla birlikte zirvedeki rakiplerinin ise puan kaybetmesini bekleyecek.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor