Ispartaspor, Galibiyete Hasret Kaldı

Ispartaspor, Galibiyete Hasret Kaldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2021 09:37
Ispartaspor, Galibiyete Hasret Kaldı

Pembe-yeşilliler, Esenler Erokspor karşısında kötü gidişe ‘dur’ diyemedi ve 5 maçtır kazanamıyor.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da 24. Hafta sonunda Esenler Erokspor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Sezona Trabzonlu Sadi Tekelioğlu ile başlayan ardından Isparta 32 Spor, Eğirdir’in damadı Hakan Hayati Karaca ile anlaşmıştı. Karaca 12 maçta 26 puan toplarken Arhavispor maçının ardından göreve Teknik Direktör Murat Gökhan Çelebi getirildi.

9 maça çıkan genç teknik adam 12 toplarken ligin sert maçlarında takımın başında yer aldı. Çelebi ile Erbaaspor maçının ardından yollar ayrılırken Esenler Erokspor karşılaşması öncesinde Teknik Direktör Hakan Şimşek’le anlaşıldı. Bu sezon 4. Hocasıyla çalışan Ispartaspor son haftalardaki performansıyla taraftarlarını üzdü. 5 haftadır kazanamayan pembe-yeşilliler, en son galibiyetini İçel İdmanyurduspor ile deplasmanda oynadığı maçta aldı.

Ligde 37 puanla altıncı sıraya gerileyen Isparta 32 Spor, 5 maçtır kazanamıyor. Bu hafta sonu Gölcükspor’la deplasmanda karşılaşacak olan pembe-yeşilliler, çıkışa geçmek istiyor.

“BÜTÜN HATA BENİM”
Bu arada Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Hakan Şimşek, Esenler Erokspor maçının mağlubiyetinin sorumluluğunu üstlendi.

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor’da Teknik Direktör Hakan Şimşek, Esenler Erokspor karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyeti değerlendirdi. Göreve geldikten sonra takımı en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını belirten Şimşek, “Belki de sezonun en kötü futbolunu oynadık. Demek ki tam anlamıyla futbolcularımıza motive edememişiz. Bu maçtan çok ders çıkarıp önümüze bakmamız gerekiyor. Bu mağlubiyetin sorumluluğu bana ait. Bu yenilgiyi telafi edeceğiz. Bu hafta sonu Gölcükspor’la deplasmanda oynayacağımız maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.