Ispartaspor Galip Dönmek İstiyor

Ligin ikinci yarısına kötü başlayan temsilcimiz Ispartaspor, hafızalardan kötü mağlubiyetleri silip, Ankara’dan galip gelmek istiyor.

Yayınlanma:
Ispartaspor Galip Dönmek İstiyor

Ispartaspor, 21. Haftada deplasmanda yapacağı Ankaraspor maçını 27 Ocak Cumartesi günü saat 14:00’da Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında oynayacak.

Ligin ikinci yarısına kötü başlayan temsilcimiz Ispartaspor, hafızalardan kötü mağlubiyetleri silip, Ankara’dan galip gelmek istiyor.

Düzenlediği basın toplantılarında takımın genel analizlerini yapan Teknik adam Hakan Yılmaz “ lige kötü başladık. Artık galibiyet serisine ihtiyacımız var. Ankaraspor lige iyi başlayan bir takım. Biz en iyi takımla da oynasak artık kazanmamız gerek. Ankaraspor maçından galip dönmek istiyoruz. Ispartaspor güçlü bir takım. Galibiyet serisine devam edeceğimizi düşünüyorum.” Dedi.

Taraftara Ankaraspor deplasmanına gelmeleri için de çağrıda bulunan Yılmaz “Bu hafta gideceğimiz deplasman çok uzak değil. Bu yüzden taraftarlarımızın da bizimle maça gelmesini ve bize destek olmasını istiyoruz. Ayrıca Isparta Belediye Başkanımızdan bu konuyla alakalı bize yardımcı olmasını istiyoruz. Biz ligin son haftasına kadar bu yarışın içerisinde olacağız. Taraftarlarımız bize destek olsunlar.

Son oynadığımız Erokspor maçında bariz hakem hataları vardı. Bu hakemle ilgili Ispartaspor yönetimi olarak Türkiye Futbol Federasyonuna gerekli şikayeti bulunduk. Federasyonun hakemle ilgili gerekli cezayı vereceklerini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.