Ispartaspor Hazır!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, İstanbul temsilcilerinden Sarıyerspor deplasmanı hazırlıklarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Ispartaspor Hazır!

Yoğun tempo ve ek antrenmanlarla mücadeleye hazırlanan yeşil-pembeli ekip, Isparta’ya puan veya puanlar alarak dönmek istiyor.

Salı günü saat 16.30’da, Süleyman Demirel Üniversitesi spor tesislerine gelen takım, günü antrenman ile sonlandırdı. Teknik Patron Hakan Hayati Karaca’nın çeşitli taktiklerle antrenmanı yönlendirmesinden sonra 2 takım halinde yarı sahada maç yapıldı.

FUTBOLCULARIN FORMU GÖZDEN KAÇMIYOR

Alınan 2 galibiyet sonrasında morallerin yerinde olduğu Isparta 32 Spor’da futbolcuların formlarının gayet iyi olması gözlerden kaçmadı. Her oyuncu forma için ter dökmeye hazır durumda. Kıran kırana geçen çift kale maçta güzel goller atan takım art arda 3. galibiyetini almak istiyor.

MAÇA UYGUN ANTRENMAN PLANI YAPILDI

Cumartesi günü saat 16.30’da İstanbul Maltepe Hasan Polat stadındaki maç gündüz oynanacağı için idman saatlerinin gündüz saatlerine göre planlama yapıldığı belirtildi.

İdmanda sakatlığı bulunan Yiğithan Güveli yer almazken, Samet Karakoç ise maskeyle çalışmalarına devam etti. Hafif sakatlığı olan Halil Duman ise 2 saat süren idmanın tamamında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor