Ispartaspor Hazırlık Maçından Mağlup Ayrıldı

Ispartaspor Hazırlık Maçından Mağlup Ayrıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2019 16:39
Ispartaspor Hazırlık Maçından Mağlup Ayrıldı

İlimizi BAL liginde temsil edecek olan Ispartaspor, 2019 – 2020 Sezonu için beşinci hazırlık maçını İran Liginde mücadele eden El Nataf takımıyla yaptı. Yeşil – Pembeliler sahadan 3 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Isparta’nın yıllardır özlemini duyduğu takımın profesyonel lige çıkması ve üç yıldır bir türlü ulaşılamayan hedefe ulaşılma konusunda önemli bir adım atıldı. Ispartaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında beşinci hazırlık maçını dün akşam gerçekleştirdi.

Yeşil – Pembeli ekip, Isparta Atatürk Stadyumunda saat 20.00’de başlayan hazırlık maçında İran Liginde mücadele eden El Nataf takımıyla karşılaştı. Bilindiği gibi, Ispartaspor geçen yıl da sezon öncesi İran’ın bir başka takımı olan Tractör Sazi takımıyla yapmış ve rakibini 2 – 1 mağlup etmişti.

Yeşil – Pembeli ekipte yapılan transferlerle ve oluşturulan yeni teknik kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 22 Eylül’de başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inde mücadele edecek olan Yeşil – Pembeliler, dün akşam 2019 – 2020 Futbol Sezonunun beşinci hazırlık maçını da Atatürk Stadında yaptı.

MAÇTAN NOTLAR…
Dün akşam saat 20.00’de başlayan Ispartaspor – El Nataf karşılaşmasını Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve bin dolayında taraftar izledi. Ispartaspor sahaya ilk defa Pembe – Beyaz çizgili, forma numaraları yeşil olan yeni formalarla çıktı.

SÖYLEYİCİ TÜM FUTBOLCULARI DENEDİ
Oyuncu değiştirme sınırı olmayan hazırlık maçında Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Ispartaspor’da ilk 11’de oynayan tüm futbolcuları değiştirdi. Yerlerine yedek futbolcuları sürerek hepsini denedi. Takıma geçtiğimiz günlerde alınan yeni transfer Golcü Futbolcular Volkan Serim ve Selçuk Özkan dünkü maçta forma giydiler. Maçı Ispartalı hakemler yönetti. Taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Tribünleri dolduran yaklaşık bin dolayında taraftar takımlarını desteklediler.

BEŞİNCİ HAZIRLIK MAÇINDAN YENİLGİYLE AYRILDI
Isparta Atatürk Stadında oynanan maçta konuk takımın hem sert bir futbol ortaya koyduğu hem daha istekli ve etkili bir performans gösterdiği gözlendi. Yeşil – Pembeli ekip dünkü maçta rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremedi. Maçın 41. Dakikasında konuk ekip El Nataf takımı 1 – 0 öne geçti. Maçın 61. Dakikasında durum 2 – 0 olurken, maçın 85. Dakikasında ise üçüncü gol geldi ve skor 3 – 0 oldu. Maçın 89. Dakikasında Ispartaspor bir penaltı kazandı. Penaltıyı yeni transfer Volkan Serim kullandı ve topu kaleciye nişanladı. Kaleciden dönen topu ise Emre Bozatlı tamamlayarak ağlara gönderdi ve skoru belirledi: 3 – 1.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.