Ispartaspor İskenderunspor Önünde 3 Puan Arıyor

Pembe-yeşilliler, bugün grubun orta sıralarında bulunan Yeni İskenderunspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Temsilcimizin hedefi: Mutlak Galibiyet.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2011 15:02
Ispartaspor İskenderunspor Önünde 3 Puan Arıyor

Pembe-yeşilliler, bugün grubun orta sıralarında bulunan Yeni İskenderunspor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Temsilcimizin hedefi: Mutlak Galibiyet.

Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş spor karşısında son dakikada kalesinde şanssız bir gol görerek galibiyeti kaçıran Ispartaspor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta sıkıntı dolu günler geçiriyor. Kümede kalması mucizelere kalan pembe-yeşilliler, ligdeki 29. maçında orta sıralarda yer alan Yeni İskenderun spor’la kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında Isparta’da oynanan maçta konuk takım pembe-yeşillileri 7–0 yenerek gol şov yapmıştı.

BEYKOZ’UN 3 PUANI CEPTE
Grupta ise bu hafta yine kritik karşılaşmalar oynanacak. Kümede kalma savaşı veren Kahramanmaraş evinde yine alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Keçiören Sportif A.Ş.’yi ağırlayacak. Yimpaş Yozgatspor ise Darıca Gençlerbirliği ile deplasman da karşılaşırken Beykoz 1908 A.Ş. ise Erzurumspor’un ligden çekilmesiyle haftayı maç oynamadan geçirecek.

Lider Kırklarelispor, Gümüşhanespor’la, Altınordu, Sivas Eylül Belediyespor’la, Orbangazi Anadolu (Üsküdarspor’la, Afyonkarahisar’da Trabzon Yalıspor’la, OYAK Renault, Batman Petrolspor’la deplasmanda karşılaşacak.

MAÇ SAAT 14.30’DA
İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.

MAÇI DİYARBAKIR HAKEMLERI YÖNETECEK
Yeni İskenderun-Ispartaspor karşılaşmasını Diyarbakır Bölgesi Hakemleri: Murat Günerhan, Felat Tekeş, Hüseyin Han ve Sedat Orak isimli hakemler yönetecek. Ispartaspor’da kırmızı kart cezaları nedeniyle kaleci Akın İsmail Köroğlu, Ömer Altınay, 4 sarı kart sınırı aşan Cihat Yılmaz, sakat olan Ulaş Aslan forma giyemeyecek.

Ispartaspor’un Yeni İskenderun karşısına; kalede Atakan, savunmada Osman, Recep, Şevki, İbrahim, orta alanda Samet Aksoy, İbrahim Şen, Özkan, Kasım, ileri ikili de Samet Kırmızıgül ve Refik 11 ile çıkması bekleniyor.

Önceki gün gece saat 22.30’da karayoluyla İskenderun’a giden kafilenin başkanlığını Kulüp Başkanı Selçuk Tık ve Yönetici Ayhan Aslan yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.