Ispartaspor Kader Maçına Çıkıyor

Ligin bitimine beş hafta kala dört maç oynayacak olan temsilcimiz bu maçların üçünü deplasmanda birini ise sahasında oynayacak.Temsilcimizin Play off şansını devam ettirebilmesi için ilk önce hafta sonu Kırklareli deplasmanından puanla dönmesi gerekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2022 21:01
Ispartaspor Kader Maçına Çıkıyor

Ligin bitimine beş hafta kala dört maç oynayacak olan temsilcimiz bu maçların üçünü deplasmanda birini ise sahasında oynayacak.Temsilcimizin Play off şansını devam ettirebilmesi için ilk önce hafta sonu Kırklareli deplasmanından puan ya da puanlarla dönmesi gerekiyor. 

Türkiye ikinci lig beyaz gurupta iyi bir sezon geçirmesine rağmen son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla play off şansını zora sokan temsilcimiz, ligde ölüm kalım maçına çıkacak. Pazar günü deplasmanda Kırıklarelispor ile mücadele edecek olan temsilcimiz bu maçtan en az bir puan almak zorunda. Tıpkı, Ispartaspor gibi Play Off mücadelesi veren ev sahibi Kırıklarelispor sahadan galibiyetle ayrılırsa puan cetvelinde üst sıralara tırmanmış ve zirve şansını ilerleyen haftalara taşımış olacak. 

Temsilcimiz Ispartasporun maçı kazanması halinde Play off şansı nerede ise garantilemiş olacak. Yeşil pembeliler bu maçtan beraberlikle ayrılması durumunda ise hem rakibinin iddiasını zayıflatmış olacak, hem de play off şansını son üç maça taşımış olacak. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligde hiçbir iddiası olmayan Urfaspor’a 1-0 mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan temsilcimiz, tüm bu olumsuzlukları bertaraf edebilmek için kalan dört maçını da kazanarak hem Play off oynamak istiyor, hem de sezon başından itibaren verilen emeklerin ve mücadelenin karşılığını almak istiyor.

Yönetimin, takımın play off’a kalması halinde futbolculara özel bir prim vereceği, ayrıca play off’da şampiyon olup birinci lige çıkması halinde çok daha yüksek pirimle futbolcuları ödüllendirmesi bekleniyor. Öte yandan Kırklarelispor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı son idman ile tamamlayacak olan temsilcimiz maçın oynanacağı Kırklareliye hareket ederek maç saatini beklemeye başlayacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor