Ispartaspor Kader Maçında

2. Lig Beyaz Grupta deprem sebebiyle ertelenen maçlar bugün oynayacak. Ispartaspor, deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Yayınlanma:
Ispartaspor Kader Maçında

2. Lig Beyaz Grupta deprem sebebiyle ertelenen maçlar bugün oynayacak. Ispartaspor, deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak. Yeşil – Pembeli ekip bu zorlu maçı kazanarak hem moral bulmak hem de puan durumunda yukarılara doğru tırmanmak istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 25. Hafta maçları yarın oynanacak. Grupta Isparta’yı temsil eden ve geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 24Erzincanspor’a 3 – 2 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Ispartaspor, bugün yine deplasmanda oynayacak.

Rakip Bayburt Özel İdarespor takımı ise özellikle devre arasındaki ara transfer döneminde yaptığı transferler sonrası ortaya koyduğu kaliteli futbol ile dikkatleri çekerken, ikinci yarıdaki maçlarında ligin dibine demir atmasına rağmen rakiplerine zor anlar yaşatıyor.

Zorlu maç, Bayburt Genç Osman Stadyumunda bugün saat 14.00’te başlayacak. Son Erzincanspor mağlubiyetinin ardından Play – Off şansını büyük ölçüde kaybeden Ispartaspor, maçı alarak en azından küme düşme potasından olabildiğince uzaklaşmak ve ligde kalma adına şimdiden rahat nefes almak istiyor. Yeşil – Pembeli ekip, ligde 30 puanla 12. basamakta bulunurken, Bayburt Özel İdarespor ise 11 puanla sondan ikinci sırada yer alıyor. (Umut Demiral)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.