Ispartaspor Kongresi Yine Yapılamadı

Ispartaspor'un 2. Olağanüstü Kongresi'nden de sonuç çıkmadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2011 12:13
Ispartaspor Kongresi Yine Yapılamadı

Ispartaspor'un 2. Olağanüstü Kongresi'nden de sonuç çıkmadı. Başkanlığa adaylığını açıklayan Şevket Savlu ve yönetimin liste vermesine rağmen üyelerinin katılmaması nedeniyle gündem maddelerine geçilemedi.

Divan Yönetiminin hazır bulunduğu kongrede 180 üyenin sadece çok azının kongreye gelmesi Ispartaspor sevenlerini üzdü.

Savlu ve yönetiminin görev başına gelmesi için üye olması gerektiğini ileri süren Kulüp Başkanı Selçuk Tık’a 32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı tepki gösterdi. Tarakçı, “Sayın İsmail Çalışkan’da bu kulüpte başkanlık yaptı. Bu listede Çalışkan’ın ismi yok. Bu nasıl iş anlamak mümkün değil” Şevket Savlu da başkan olabilir. Neden olmasın? Madem öyle bende öteki kongrede liste çıkarıp kulübe talibim. Ispartaspor’un gelebileceği en son nokta burası. Ispartaspor’u kim bu hale getirmişse tek tek basına açıklayacağım. Yeter artık, iç çekişmelerden dolayı takımı bu hale getirdiniz” diye tepki gösterdi.

Savlu ve yönetimi ise kulüpte muhatap bulamadıklarını ve kendilerinin üye yapılmadığını iddia ettiler. Savlu, dün akşam Isparta’ya gelirken kongrenin yapılmaması nedeniyle toplantıya katılmadı.

Bu arada Savlu’nun verdiği listede şu isimler var:
İlyas Kumalar, Burak Akpınar, Ufuk Güneştepe, Sait Sözbir, Muslahattin Can Selçuk, Mustafa Marulcu, Hikmet Şeker, Ali Devekaya, Mesut Sırabaşı, Gökhan Sözbir, Suat Mutlu, Abdo Kul, Atınç Şeker, Bekir Aslan, Mehmet Çağlar, Ahmet Işık, Ergün Güngör, Koray Çelebi ve Mustafa Demirkan.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.