Ispartaspor Play-Off Potasından Uzaklaşıyor

Ispartaspor Play-Off Potasından Uzaklaşıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2022 15:32
Ispartaspor Play-Off Potasından Uzaklaşıyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor, ikinci sezonun ilk maçında Bucaspor 1928’i ile karşılaştı.

Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Gaziantep Bölgesinden Ali Yılmaz, Emrah Uluçay, Ferhat Çalar ve Alkan Parsak isimli hakemler yönetti.

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN ÇALIK ANILDI

Karşılaşma öncesinde Konyaspor forması giyen ancak bir trafik kazasında hayatını kaybeden Ispartalı Ahmet Çalık için maç öncesinde saygı duruşunda bulunuldu. Maçın 6. dakikasında da tüm oyuncular durarak Ahmet Çalık’ı andı.

KENDİ EVİNDE MAĞLUP OLDU

Karşılaşmada   Bucaspor, 30. dakikada Tunç Murat Behram'ın golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıda da 56. dakikada  Bucasporlu oyuncu Tunç Murat Behram farkı ikiye çıkardı. Isparta32spor 82. dakikada Efşan’ın ayağından gelen golle farkı bire indirse de, Bucasporlu oyuncu Alper Kadir 85. dakikada  farkı yine ikiye çıkaran golü attı. Ispartaspor kendi saha ve seyircisi önünde Buca 1928 Spor’a 3-1 mağlup oldu.

KÖTÜ GİDİŞAT DÜZELECEK Mİ?

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Ispartaspor son iki haftada aldığı mağlûbiyetlerle Playoff potasından da uzaklaşmaya başladı. Alınan mağlubiyetler sonrasında hatırlanacağı üzere ilk olarak Isparta’nın evladı başarı teknik adam Tarık Söyleyici ile sonrasında da yine Erzurumlu Teknik Direktör Murat Yılmaz ile yollar ayrılmıştı. Ispartaspor yönetiminin kötü gidişata karşı nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.