Ispartaspor Son Dikaka Golüyle Kupaya Veda Etti

Ispartaspor Son Dikaka Golüyle Kupaya Veda Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2020 16:16
Ispartaspor Son Dikaka Golüyle Kupaya Veda Etti

Türkiye Ziraat Kupası 2. Tur Maçında kendi sahasında Alanya temsilcisi Kestelspor takımıyla karşılaşan temsilcimiz Ispartaspor 90+2 dakikada yediği penaltı golüyle kupadan elendi.

Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, Türkiye Ziraat Kupası maçında Alanya Kestelspor’a 1-0 mağlup oldu. Atatürk Stadı’nda bugün oynanan karşılaşmada rakibine göre üstün bir futbol sergileyen Isparta 32 Spor, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Karşılaşmanın 90+2 dakikasında Isparta 32 Ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Efşan ile Kestelsporlu futbolcunun hava topu yükselmesine penaltı veren Mersin Bölgesi Hakemi Ali Rıza Altunbakır, büyük tepki çekti. Bu pozisyon öncesi ve sonrası itiraz eden pembe-yeşilli futbolcular Efşan ve Volkan’a sarı kart gösteren maçın hakemi, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına güvenlik güçlerinin yardımıyla gidebildi.

Ispata 32 Sporlu yöneticiler, “Şikeci Kestel” diyerek hem Kestelsporlulara hem de maçın hakemine tepki gösterdiler. Pembe-yeşilliler, Uzatmada penaltı golüyle Türkiye Ziraat Kupası’na veda etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum