Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz “Sevinmeyi Bile Unutmuşuz”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz dün saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yayınlanma:
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz “Sevinmeyi Bile Unutmuşuz”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz dün saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Yılmaz, takımın durumu ve Nazillispor maçını değerlendirdi.

Teknik Patron Hakan Yılmaz’ın değerlendirme toplantısına Ispartaspor Genel Kaptanı Serkan Demirsöken, futbolcular Erdem Seçkin ve Bahadır Yıldırım’da katıldılar.Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, hafta sonu oynanan Nazilli Belediyespor maçını değerlendirdi.

Teknik patron Yılmaz, 4-0’lık galibiyet için “Ispartaspor olarak kazanmayı o kadar unutmuşuz ve özlemişiz ki nasıl sevineceğimizi bile unuttuk. Ama ilerleyen dönemlerde birlikte sevinmeyi de öğreneceğiz. Biz Ispartaspor olarak geç kaldık” dedi.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz ilerleyen dönemlerde sık sık basın açıklamaları yaparak, Ispartaspor’a gönül vermiş taraftarları bilgilendirmek istediklerini belirtti.

4-0’lık Nazillispor maçı galibiyetinden duydukları memnuniyeti ifade eden Yılmaz “ Ispartaspor’da işimiz daha yeni başladı. Ancak daha büyük başarıyla devam etmemiz lazım. İstatistiki açıdan baktığımızda daha önceki maçlara oranla oyuncularımız Nazillispor maçı boyunca sadece ilk yarıda 200’den fazla civarında paslaşarak kendi rekorunu kırdı. Hedefe giden yoldaki tempomuzun daha da artması lazım. Amacımız şampiyon olmak. Bizim şimdiki amacımız puan serisini tutturarak bu başarımızı devam ettirmek.

Bursa deplasmanında bu galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz. Ispartaspor olarak kazanmayı o kadar unutmuşuz ve özlemişiz ki nasıl sevineceğimizi bile unuttuk. Ama ilerleyen dönemlerde birlikte sevinmeyi de öğreneceğiz. Biz Ispartaspor olarak geç kaldık. Bu gecikmişliği telafi etmek için de elimizden geldiğince bütün maçları kazanmak istiyoruz. Oyuncularımızın kondisyonunu güçlendirmek için Süleyman Demirel Üniversitesi ile temas halindeyiz. Daha iyi takım ortaya çıkarmak için durmadan çalışıyoruz. Kazanmaya devam zorunluluğumuzu devam ettireceğiz” dedi.

Ispartaspor’un başarılı oyuncularından Erdem Seçkin oynadıkları oyunun galibiyet getiren oyunlar olduğunu ve son zamanlarda elde ettikleri başarının devamının geleceğini belirtti. Teknik açıdan yapılan hatalardan dolayı gol yediklerini fakat oyunu bırakmadan oynadıklarını belirten Seçkin, oyunu bırakmayarak daha sonraki maçlarda da skora sahip çıkacaklarını ifade etti.

Futbolculardan Bahadır Yıldırım ise “Uzun zamandır kazanmayı bekliyorduk. İyi oyun oynayarak kazandık. Çok mutlu olduk. Bu anların devamını bekliyoruz. Daha üst yerleri hak ediyoruz” dedi. (Umut Demiral)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.