Ispartaspor Yöneticileri Şimşek’e Seslendi: Davandan Vazgeç!

Ispartaspor Yöneticileri, eski teknik direktör Hakan Şimsek'in davasından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Yayınlanma:
Ispartaspor Yöneticileri Şimşek’e Seslendi: Davandan Vazgeç!

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da 2. Başkan Gültekin Özdemir, Asbaşkan Nuri Top, Basın Sözcüsü Serkan Başpınar ve yönetici Fehmi Gezer, tesislerde basın toplantısı düzenledi.

Eski Teknik Direktör Hakan Şimşek konusunu ele alan Ispartaspor yöneticileri Şimşek'e çağrıda bulundu. 2. Başkan Özdemir “Hakan hocama bizim bir ricamız var. Evet o bizi sevdiğini, iyi bir yönetim kurulu olduğunu ve Ispartaspor tarihindeki belki en iyi yönetim kurulu diyerek güzel bir ifadeyle taçlandırdı. Ama başarısızlık vardı ve gitmesi gerekiyordu olağan bir durum değildi.

Hakan hocaya karşı bir yanlışımız olan bir davranışta bulunmadık. 140 bin TL peşinatı ve maaşını verdik. Bizden istediği para ise yardımcısı ile birlikte 300 bin TL. Amacımız Ispartaspor'un ayakta kalması ve borç bataklığına düşmeden yoluna devam etmesidir. Bizi şampiyon yapan yıllarca bu takımın formasını terleten Hakan Şimşek’in, bizi anlayıp ve davasını Ispartaspor için geri çekeceğine eminiz. Hakan Şimşek bize eğer işler yolunda gitmezse bu takımdan gidersem hiç bir şekilde kulüpten para talep etmeyeceğim dedi.

Bu davadan Ispartaspor için Isparta için bu şehrin bir evladı olan Şimşek'ten davasından vazgeçmesini istiyoruz. Bu olan olaylar sadece Ispartaspor'a zarar veriyor bizim birlik olmamız ve kötü günleri beraber atlatmamız gerekiyor'' dedi.

‘’HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN’’

Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir, ‘’Sezon kulüpte yönetime başladığımızda bize söz veren, Isparta'daki iş adamlarının verdiği sözleri tutmasını istiyoruz. Ben Ispartalıyım veya Ispartalı değilim hiç fark etmiyor ama neticede Isparta'da ekmek yiyorsunuz.

Şuna inanın yöneticiler elinden gelenin fazlasını yaptı. Gerçekten hepimiz de buna şahidiz. Bundan sonra da bu süreç böyle olacaktır. Çünkü daha ödemelerimiz var. Bizden sonra gelecek olan yöneticilere borçlu bir kulüp bırakmak istemiyoruz.''

“TÜM KENTİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”

Asbaşkan Nuri Top ise Ispartaspor yönetimi olarak şu ana kadar verdikleri tüm sözleri tuttuklarını belirterek, “Şu ana kadar yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte üzerimize düşeni yaptık. Ancak zaman zaman zorlanıyoruz. Tüm kentin desteğine ihtiyacımız var. Şehrin tüm spor dallarındaki gençlerine sponsor oluyoruz. Kötü alışkanlıklardan uzak durmamaları için.

Tüm işadamlarımızın ve esnaflarımızın da sosyal ve sportif faaliyetleri önemsemelerini istiyoruz. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e katkıları için teşekkür ediyoruz. Sağ olsun her zaman yanımızda” diye konuştu.

''MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI ISPARTASPOR'A DESTEK ÇIKMALILAR''

Basın sözcüsü Serkan Başpınar Ispartaspor'a destek olmaları için Milletvekili Aday Adaylarına çağrıda bulundu. Başpınar, ''Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz acılarını belki uzun yıllar unutamayacağımız bir sürecin içerisindeyiz. Tabii ki bundan hem insanlar hem de spor camiası ciddi şekilde etki gördü. Takımımız İyi bir ivmeyi yakaladığı dönemde futbola verilen bir aylık arayla sezona tekrar başladık. Beş gün süren ve iki deplasmana arka arka içeride barındıran Erzincan ve Bayburt maçlarını oynadık.

Futbol olarak taraftarlarımızın arzuladığı, şehrimizin istediği ve inandığı bir mücadeleyi ortaya koyan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bizler de hedeflerimiz doğrultusunda bu sene play-off'u yakalamak istiyoruz. Kaybettiğimizin bir şey olmadığını, kaybettiğimiz bir şeyin olmadığını düşünüyoruz. Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz, inancımız tamdır. İnşallah önümüzdeki maçlarda bir seri yakalayıp, Play-Off potasına geleceğimize inanıyorum.

Önümüzdeki aylarda bir ülkemiz adına bir seçim olacak , şehrimizin de siyasi parti gözetmeksizin bir çok partisinde aday adayları her gün heyecanla ve sayıların daha fazla açıkladığını görüyoruz. Buradan aday adaylığını açıklayan Ispartalı bütün milletvekili aday adaylarını şahsen tebrik ediyorum. Herkesi Ispartaspor tesislerine bekliyor Ispartaspor'a destek olma konusunda herkese örnek olmalarını diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum