Ispartaspor Yönetiminden Şimşek'e Kınama Açıklaması

Ispartaspor kulüp yönetimi tarafından, eski teknik direktör Hakan Şimşek'in sözleşmesi fesh edilmişti.

Yayınlanma:
Ispartaspor Yönetiminden Şimşek'e Kınama Açıklaması

Ispartaspor kulüp yönetimi tarafından, eski teknik direktör Hakan Şimşek'in sözleşmesi fesh edilmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, devre arası kampı öncesi Teknik Direktör Hakan Şimşek’in kulübü mahkeme vermesi tepkiyle karşılandı.

Bunun üzerine federasyona başvuran Şimşek, sözleşme sonuna kadar olan tüm alacaklarını istedi. Federasyon ise, Ispartaspor Kulübüne yazı göndererek, Şimşek'in sözleşmede yer alan parasının ödenmesini istedi.

Ispartaspor kulübü yönetimi ise sosyal medya hesabından sert sözlerle kınama açıklaması yaptı.

Açıklamada "Kulübümüz tarafından Teknik direktörlük görevine getirilen ve aldığı başarısız sonuçların ardından sözleşmesi fesih edilen eski teknik direktörümüz Hakan Şimşek, sözleşme aşamasında Isparta 32 Spor kulübümüzden hiçbir nam altında tazminat talep etmeyeceğini beyan etmesi ve imza atmasına rağmen kulübümüzden ayrıldıktan sonra mahkeme yoluyla tazminat talebinde bulunmuştur.

Kendi memleketinin takımına yaptığı bu davranıştan dolayı Şimşek'i esefle kınarken,karara itiraz edeceğimizi ve Yönetim kurulu olarak kulübümüzün bütün haklarının arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.