Ispartaspor’a Hatayspor'dan Santrafor Takviyesi

Ispartaspor, Süper Lig temsilcisi Hatayspor’dan, 19 yaşındaki Beşiktaş altyapısından yetişmiş olan santrafor Koray Yağcı ile anlaştı.

Yayınlanma:
Ispartaspor’a Hatayspor'dan Santrafor Takviyesi

Ispartaspor, Süper Lig temsilcisi Hatayspor’dan, 19 yaşındaki Beşiktaş altyapısından yetişmiş olan santrafor Koray Yağcı ile anlaştı. Koray Yağcı, Beşiktaş'ta dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Beşiktaş alt yapısında forma giyen Yağcı, belirli dönemlerde Süper Lig maçlarında A Takım kadrosunda da yer buluyor.

Koray Yağcı Kimdir?

Koray Yağcı, 19 Şubat 2003 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine 2018 yılında, henüz 15 yaşındayken Beşiktaş alt yapısında başlayan Koray Yağcı, U16, U17, U19 takımlarında forma giymelerinin ardından belirli periyodlarla A takım kadrosunda da yer bulmaya başladı.

Forvet mevkisinde forma giyen oyuncu, 2021 Ocak ayında, kulübü Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalamıştı. Daha sonra Hatayspor’a kiralandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.