Ispartaspor’a Kötü Haber!

Ispartaspor – İnegölspor maçında hakemlerin hatası Ispartaspor’a kesilliyor.

Yayınlanma:
Ispartaspor’a Kötü Haber!

Ispartaspor – İnegölspor maçında hakemlerin hatası Ispartaspor’a kesilliyor. Söz konusu maçla ilgili olarak Teknik Direktör Hakan Yılmaz ve Kulüp Antrenörü Serdal Kurt PFDK’na sevk edilirken, ayrıca kötü ve çirkisn tezahürattan dolayı da kulübe ceza verilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu önceki gün yaptığı toplantıda, içinde Ispartaspor’un da bulunduğu bir takım kararlar aldı.

İŞTE O KARARLAR

Buna göre;

ISPARTA 32 SPOR Kulübü’nün 05.03.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-İNEGÖLSPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

ISPARTA 32 SPOR Kulübü teknik sorumlusu HAKAN YILMAZ’ın aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 06.03.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine,

ISPARTA 32 SPOR Kulübü antrenörü SERDAL KURT’un aynı müsabakadaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 06.03.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.