Ispartaspor'da İdari Menajer Mehmet İpekçi Oldu

Ispartaspor Başkanı Selçuk Tık, eski yönetici Mehmet İpekçi’yi yeniden üye yaparak yönetim kurulu kararı ile İdari Menajerlik görevine getirdiklerini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Şubat 2011 22:57
Ispartaspor'da İdari Menajer Mehmet İpekçi Oldu

Ispartaspor Başkanı Selçuk Tık yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kulübümüze şampiyonluk yaşatan ve bir çok küme düşme tehlikesinden kurtulan yönetimlerde yer alan İşadamı Mehmet İpekçi’nin daha önce isminin üyelikten düşürüldüğü tespit edilmiştir. Üye listesini tekrar düzenliyoruz.

Ispartaspor camiasından gelen istek üzerine yeni yönetim olarak Sayın İpekçi’yi üye yapma kararı aldık. Yeni yönetim olarak ilk transferimizde Mehmet İpekçi’dir. Yönetim kurulu kararı, basın mensuplarının desteğiyle Mehmet İpekçi İdari Menajerliğe getirilmiştir. Ispartaspor’a hayırlı olsun"dedi.

Ispartaspor sevgisinin ağır basması nedeniyle görevi kabul ettiğini belirten Ispartaspor İdari Menajeri Mehmet İpekçi ise, “Bu takımı kurtaracağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tek hedef bu takımın ligde kalmasıdır. İnşallah elbirliğiyle bu takımı ligde bırakacağız.”dedi.

Öte yandan Ispartaspor Pazar günü saat 13.30’da Atatürk Stadyumunda oynayacağı Altınorduspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.