Ispartaspor’da Şeffaf Yönetim Anlayışı

Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak, Başkan Yardımcıları Gültekin Özdemir ve Ozan Gezer ile Basın Sözcüsü Serkan Başpınar düzenlediği basın toplantısında kulübün gelir-gider tablosunu paylaştı.

Yayınlanma:
Ispartaspor’da Şeffaf Yönetim Anlayışı

Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak, Başkan Yardımcıları Gültekin Özdemir ve Ozan Gezer ile Basın Sözcüsü Serkan Başpınar düzenlediği basın toplantısında kulübün gelir-gider tablosunu paylaştı. Ispartaspor yönetiminin bugüne kadar 16 milyon 539 bin 608 TL ödeme gerçekleştirdiği belirtildi.

Ispartaspor Yönetimi, hem gündeme dair konular üzerine hem de kulübün gelir-gider tablosuna ilişkin basın toplantısı düzenledi. Yapılan tüm harcamaları ve elde edilen tüm gelirleri tek tek açıklayan Başkan Yardımcısı Gültekin Özdemir, “Ispartaspor bugüne kadar 16 milyon 539 bin 608 TL ödeme gerçekleştirdi.

Bu paranın 11 milyon 116 bin lirasını yöneticiler vermiş. 1 milyon 457 bin lirası federasyondan, 803 bin lirası bilet hasılatından, 1 milyon 720 bin lira da sponsorluk ve bağışlardan gelmiş. Akbank da maaş promosyonu olarak 1 milyon lira verdi. Bir de askıda bilet, belediyemizden ve bayrak bağışından gelen gelirlerimiz var.

Bu da totalde 3 milyon 53 bin lira 438 lira. Yöneticilerin verdiği paralar hariç diğer tüm gelirler tamamen Ispartaspor’un resmi banka hesabına yatmıştır. Bu paraların dağıtımı da şu şekilde olmuştur; Futbolculara peşinat olarak 8 milyon 385 bin lira para ödendi. 2 milyon 430 bin lira maaş, 1 milyon 129 bin lira maç başı, 1 milyon 42 bin lira prim, 1 milyon 320 bin lira da hocaların maaş ve peşinatları yatırılmıştır.

ISPARTASPOR 10 MİLYON LİRA DAHA ÖDEME YAPACAK

Önümüzdeki süreç için yaptığımız planlamada sezon sonuna kadar 10 milyon 87 bin lira ödeme gerçekleştireceğiz. Bu planlamanın içerisinde güvenlik ödemesi var. 600 bin lira malzeme borcumuz var. Futbolcuların 5 aylık alacakları maaşlar ve primler bulunuyor.

Gelirlerimiz bakımından ise 500 bin lira Davraz Kayak Merkezinin sponsorluk geliri, TFF’den 800 bin TL, Spor Toto’dan 1 milyon lira ve diğer gelirlerden de 600 bin lira paramız gelecek. Toplamda 2 milyon 900 bin lira para gelecek. Ödenecek ise 10 milyon 87 bin liradır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.