Ispartaspor'da Selçuk Tık Dönemi Başladı

Ispartaspor'da dün akşam yapılan olağanüstü kongresinde yeni yönetim kuruldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Şubat 2011 10:43
Ispartaspor'da Selçuk Tık Dönemi Başladı

8. kez olağan Genel Kurulu kararı alınmasına rağmen Ispartaspor Klubune sahip çıkan olmadı. Selçuk Tık” Ben Eski Ispartaspor kulubü başkanı olarak Takım kötü gidişatınıda daha fazla dayanamadım. Benim gibi düşünen yönetim kurulu arkadaşlarımla takımın kümede kalması için “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK” dedi.

 

Ispartaspor yeni Başkanı Selçuk Tık “Kongrede eski yöneticilerden kimsenin  gelmediği gibi hesap verende olamdı “ dedi.

 

Başkan Tık “Ben 44 yıllık mazisi olan bu kulube herkezin sahip çıkmasını istiyorum. Başta Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız, İşadamları ve Sivil Toplum örgütleri bu kulube sahip çıkalım. Ben kimse ile kavga etmek için gelmedim. Tek amacım var takımı kümede bırakmak. Bunuda başaracağız” dedi.

 

Yapılan Kongrede Yönetim Kurulu Aşağıdaki Gibi Oluştu.

 

Başkan Selçuk Tık

Hasan Şenol, İlyas Can, Gökhan Büyükleblebi, Mustafa Kısadere, Salim Çelebi, Ali Çevikbaş, Abdulalh Erdem, Cahit Okçu, Ahmet Avcu, Hasan Tüzemen, Fahri Armağan, İbrahim Erkmen, Vedat Can Erik, Ali Kartal, Mustafa Ayar, Ayhan Aslan, Erden Kızıltan, Mehmet Sarıtaş, Ali Sapan ve Kadir Özerkan’dan oluştu.

 

Denetim Kurulu Üyeleri ise Şöyle oluştu;

Nuri Ay, Ömer Selçuk, Kamil Kemer seçilmişlerdir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum