Ispartasporlu Eski Futbolculardan Vefa Örneği

Ispartaspor eski Kulüp Başkanı Remzi Erdoğan, eski futbolcuların tek tek alacaklarını ötelediğini ve lisans sorunu çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2011 16:10
Ispartasporlu Eski Futbolculardan Vefa Örneği

Ispartaspor'un eski kulüp başkanı Remzi Erdoğan, pembe-yeşilli takımın lisans
sorununu çözmek için yeniden girişimlere başladı.

Teknik heyetler ve bazı eski futbolcular tek tek alacaklarını öteleyerek takımın kurtulması için mücadele etmek istediklerini bildiriyorlar. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın Ankara gitmesi üzerine Meclis Üyesi Remzi Erdoğan başkan vekilliği yaparken bir taraftan da takımın 2. yarıda sıkıntı çekmemesi için bir takım çalışmalar yapıyor.

Alacakla olan futbolcu ve teknik heyetle tek tek görüşen Erdoğan'a eski yöneticiler, eski Teknik Direktör Tarık Söyleyici, Antrenör Derya Tutkun-ve gazetecilerde destek veriyor.

"BORÇLARIN ÖTELENMESİNE ESKİ FUTBOLCULAR SICAK BAKIYOR"

Futbolculara Ispartaspor'un durumundan bahseden Erdoğan ve beraberindekiler, "Bu takımın küme düşmesini sizlerde istemiyorsunuz. Gelin alacağını öteleyin. Şu takım ligde kalsın" teklifinde bulunuyor.

Şu ana kadar bir çok oyuncu bu duruma sıcak bakarken, "Bu düşünceye katı lıyoruz. Ispartaspor'un düşmesini bizde istemiyoruz" dedi.

ESKİ FUTBOLCULAR; "İNŞAALLAH ISPARTASPOR DÜZLÜĞE ÇIKACAK"

Özelikle geçmişte bu takıma büyük katkılar sağlayan Ergün Eryakıcı, Cüneyt Dev'in de bu konuya sıcak baktığı öğrenilirken, Veysi Öz'ün de çabası çalışmayı hızlandırdı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Futbolcularımızın hepsi iyi niyetli.

Gelin bu enkazı beraber kaldıralım. Birkaç gün içinde 5 bu sorunu çözerek lisans sorununu çözülmesini arzu ediyoruz. Ayrıca sezon başında lisans çıkartılamayan oyuncularla da iletişime geçiyoruz. Ve birde alacaklı olmasına rağmen takımın kurtuluş mücadelesine katılmak isteyen futbolcularda var.

İnşallah büyüklerimizin de desteğiyle bu işi başaracağız" şeklinde konuştu.

İSTANBUL'DAKİ YÖNETİM OLUŞUMU NETLEŞMEK ÜZERE

Öte yandan hemşerimiz! Mustafa Kaya'da istanbuldaki işadamlarıyla temas halinde. Yönetim kurulum çalışmalarındaki son durum bugün ve yarın belli olacak.

Akdeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.