Ispartaspor'u Güvenli Ellere Teslim Edeceğiz

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, takımdaki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Ispartaspor'u Güvenli Ellere Teslim Edeceğiz

Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, takımdaki son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kesinlikle görevine devam etmeyeceğini söyleyen Yazgan, güvenli bir oluşum olması halinde noter kanalıyla hemen istifa edeceklerini ve kongre kararının alınacağını dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Ispartaspor’da, 28 Ağustos’ta başlayacak lig öncesi sessizlik sürüyor.Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, istifa kararında kararlı olduğunu belirterek, “Atakan Yazgan yok artık. Kesinlikle ben yokum” dedi.

Kulübün mali yapısıyla ilgili de konuşan Kulüp Başkanı Yazgan, Ispartaspor’un ulusal kulüp lisansı aldığına dikkat çekerek, “Çok büyük borcumuz yok. Maç başlarının bir kısmı,kovid testleri ve sigortaların son 2 ayı ödenmedi. Yaklaşık 900 bin TL borcumuz var.Sigorta borçlarının son 2 ayı hariç hep ödedik. Doküman ve belgelerin hepsi Yeminli mali müşavir Muhasebecimiz Harun Türksoy’da var” dedi.

Takımı güvenli ellere teslim etmek istediklerini kaydeden Yazgan, açıklamalarına şöyle devam etti: “Belediyenin haricinde bu işi götürecek kimse yok. Bazı şirketler çıkıyor takıma talip olmaya çalışıyor. Daha önceki yıllarda yaşanılan sıkıntılar var. Yine o şahıslara takım verilmesin istiyoruz.

Atakan Yazgan yok artık. Kesinlikle ben yokum. Bizim yönetimimizden yeni bir yönetim oluşturur onları kendi aralarına alırlar, o onların bileceği iş. Güvenli bir oluşum olduğu an notere gider imzaları atarız.

Şu ana kadar direkt noter kanalıyla istifa etmemizin nedeni; Futbol Federasyonunda 2. Ligle ilgili bazı sorumluluklar var. İmzalar oluyor, bu imza yetkisi de sadece ben var. Futbolcularımızdan Furkan Bekleviç, Bahadır, Hakan Can Çimen ve Ahmet Hakan Sevinç’e teklifler var.Durun bakalım diyoruz. 2 milyonluk takım var. Kaleci özellikle gitmek istiyor.

Antalyaspor’dan transfer ettiğimiz 2. kaleci geçecek genç kalecimiz var. Ligler devam ederken sabit giderler var. Güvenlik, personel, SGK derken aylık 300 bin TL gider bulunuyor. 150-200 bin TL’lik var. NİKE eşofmanları da kulüp müdürü Emrah Çelik’e ve Ali Tuğrul’a bıraktık. Yönetim oluştururken bu boşluktan yararlanan tipler olmuş senelerce.

Belediye Başkanı ve kent büyükleri bu takımı alıyoruz diyorlarsa bayram ertesi 09.05’e istifamızı vermiş oluruz. Ama başka şehirlerden gelen şirketlere kesinlikle vermeyiz. Çoğu takımlar böyle satılıyor. A.Ş. oluyor.

Karaman’a da Almanya’dan bir kişi gelmiş A.Ş. yapmış satın almış kulübü. Şehrin takımının şehirde kalması bizin önceliğimiz . Bizler Ispartalıyız. 3 sezon biz bu işi götürdük. A’dan Z’ye verebileceğimiz bir hesabımız yok. Herşey açık ortada. Yeter ki birileri sahip çıksın.

Takıma 1.5 milyon temlik koyduğunuzla ilgili söylentiler var. Bu doğru mu?” şeklindeki soruya Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, “Kesinlikle böyle bir şey yok. Federasyona da arayıp sorabilirsiniz. Herkes her şeyi konuşuyor, bu söylentiler takıma zarar veriyor” diye cevap verdi.

Öte yandan takımın geleceğiyle ilgili kent büyüklerinin bir adım atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.