Ispartaspor’u Neler Bekliyor?

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’u güzel günler bekliyor olabilir.

Yayınlanma:
Ispartaspor’u Neler Bekliyor?

Son haftalarda yaptığı çıkışlarla öne çıkan Pembe-Yeşilliler bu mücadeleyi sürdürüp Play-Off’a kalmayı planlıyor. Son 3 maçında sadece 2 puan kaybeden Ispartaspor , kalan 4 maçı da kazanarak bir sürpriz yapmak istiyor.

Evinde Somaspor’u çok etkili bir oyun ile 2-1 yenen Ispartaspor , 3 haftalık sırasıyla Menemenspor , Arnavutköy ve Şanlıurfaspor mağlubiyet serisine son verdi. Ardından Nazilli deplasmanından da 3 puanı alarak dönen temsilcimizde moraller düzeldi. Son maçında kendi sahası ve seyircisi önünde Bursaspor’u ağırlayan temsilcimiz mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

‘’ KENDİ SAHASINDA PUAN KAYBETMİYOR ’’

Oynadığı 32 maçın 11 maçını kazanan ekibimiz bu maçların 6’sını kendi evinde kazandı. Kendi taraftarı önünde puan kaybetmeyi sevmeyen Ispartaspor ,16 maçlık iç saha maçlarında sadece 2 kere mağlup oldu. İç sahada çok iyi bir karne ortaya koyan Pembe-Yeşilliler bunu dış sahada da sürdürmek istiyor. Deplasmanda oynadığı 16 maçın 9’unu kaybeden temsilcimiz buna bir son verme peşinde.

Geçtiğimiz hafta Ispartaspor’un , Play-Off potasındaki en yakın rakibi olan Düzcespor ile puan farkı 6’ya düştü. Bu hafta lider Çorum deplasmanına gidecek olan Düzcespor’un puan veya puanlar kaybetmesi bekleniyor. Son hafta oynanan Batman Petrolspor maçında 3 puanı arkasında bırakan Düzcespor , Play-Off şansını zora soktu.

Temsilicimiz Ispartaspor’un üzerindeki rakiplerin kalan haftalarda birbiri ile maç yapmaları büyük bir şans. Her şeyden önce 4’te 4 yapmamız şart. Kalan tüm maçlarını kazanıp rakiplerinin puan kaybını bekleyecek olan Pembe-Yeşillilerin umutları devam ediyor. Hataya yer olmayan haftalara girmiş bulunmaktayız , bu takımın artık kaybedecek bir şeyi yok , Teknik Ekip ve futbolcular canla başla her şeyini ortaya koyarak Ispartaspor’u Play-Off potasına sokmaya çalışacaklar. Güneşli günler için hadi saldır Ispartaspor.

ISPARTASPOR’UN GERİ KALAN MAÇLARI SIRASI İLE ŞU ŞEKİLDE ;

30 Nisan Pazar Günü, Afyonspor (Deplasman)

7 Mayıs Pazar Günü, Batman Petrolspor (Ev Sahibi)

16 Mayıs Salı Günü , Çorum FK (Deplasman)

20 Mayıs Cumartesi Günü , Sivas Belediye (Ev Sahibi)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.