Ispartaspor'un Maçları Artık Canlı İzlenebilecek

TFF, 2. Lig ve 3. Lig yayın hakları ihalesini Lüksemburg merkezli Fuchs Sports'un kazandığını açıkladı.

Yayınlanma:
Ispartaspor'un Maçları Artık Canlı İzlenebilecek

TFF, 2. Lig ve 3. Lig yayın hakları ihalesini, 5 yıl süreyle Lüksemburg merkezli Fuchs Sports'un kazandığını açıkladı.

Futbolseverler, TFF ile Fuchs Sports Türkiye arasında yapılan yayın hakları anlaşması neticesinde 92 takımın mücadele ettiği TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig karşılaşmalarını 5 yıl boyunca yeni nesil bir dijital hizmet ile geniş bant internet altyapısı üzerinden her yerden, tüm cihazlardan takip edebilecek.

TFF'den yapılan açıklamada "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan ihale sonucunda, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 yıllığına Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firması kazandı.

Futbola değer katma hedefiyle başladıkları görevlerinde, ekonomik sıkıntılar içerisindeki kulüplerimize yeni gelir kaynakları da yaratmaya çalışan Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Fuchs Sports Türkiye ile yapılan anlaşmayla bu yönde önemli bir adım attı." Denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.